MASSAGE vakBEURS 2011

, ,

VERNIEUWD CONCEPT MASSAGEVAKBEURS!

voor iedereen met interesse in massage

Op 8 en 9 april 2011 in Brandboxx Almere de MassageVakbeurs ‘MASSAGEbySOONER’ Door voldoende artistieke creativiteit, mede namens de inbreng van de kennis en kunde van Alex van de Bilt en Jurgen Libosan van Massage en Opleidingsinstituut Van de Bilt & Libosan BV uit Houten, wordt het een origineel, vernieuwend en laagdrempelig vakevenement waar innovatie, trends en professionalisme centraal staan. Met aanvullingen op het reguliere aanbod kunnen bezoekers hun hart ophalen: kennismaken met de laatste noviteiten, behandelingen ondergaan, massagedemonstraties en workshops bijwonen.

Gecombineerd aanbod Vakbeurs, Kennismakingsworkshops en Demo’s. Het belang van ontspanning, gezondheid en verzorging is in deze drukke wereld zeer wezenlijk. Consumenten willen snel en efficiënt ontspannen, energie opdoen, blessures voorkomen, laten behandelen of gewoon zichzelf laten verwennen. Door een gevarieerd aanbod aan exposanten, die hun producten en behandelingen tonen en laten ervaren, is deze vakbeurs uitermate geschikt voor nieuwkomers in de massagebranche, sportmasseurs, sportverzorgers, massagepraktijken, masseurs, sauna’s, wellnessbedrijven, schoonheidsspecialistes, pedicures en therapeuten. Maar ook voor de consument die meer wil weten en diverse technieken aan den lijve kan ondervinden!

Doel is met dit evenement aan zowel exposant als bezoeker een aanvulling te bieden op de al bestaande evenementen binnen de massagebranche tegen schappelijke prijzen…

– bij voorinschrijving betaalt de bezoeker € 10,- entree

– (toekomstige) professionals mogen gratis deelnemen aan twee workshops bij voorinschrijving

– tegen een kleine vergoeding kunnen bezoekers diverse massages ervaren in de stands

– vierkante meterprijs inclusief standbouw slechts € 59,50!

– gratis mogelijkheid tot geven van workshops

– het gebruik van de workshopruimte met massagetafels is gratis

– Brandboxx Almere is binnen enkele minuten via de A6 (afslag S103) te bereiken

– gratis parkeren

Noviteiten, Massages & Demo’s Een greep uit de aanwezige standhouders: Van de Bilt & Libosan, Inner Coaching Trainingen, NMTN (beroepsgroep NeuroMasculaireTherapeuten Nederland), KIOM opleidingen, Prevenzis, Rupz, Vunkuwa International Academie…Talrijke massagedemonstraties; te denken valt aan Massage zonder handen, Triggerpointtherapie, Afrikaanse massage, Arabische massage, Ayurveda massage, Bracci massage, Hot Stone Massages en Chakra massage, Hydromassage, Dry Needling, Kansu voetmassage, Klankschalenmassage, Massage met ijskegels, Acupunctuur, Oorkaarsen en Stoelmassage, Acupunctuur…

Het volledige programma met informatie volgt op de website www.massagevakbeurs.nl  De MassageVakbeurs 2011 in Brandboxx Almere, wordt een voedingsbodem voor succes! 

Reserveer deze data in uw agenda: 8 & 9 april 2011 Brandboxx Almere

Reserveer ook vast MassageVakbeurs Belgie: medio juni onder de rook van Antwerpen

Noot voor de redactie:

Voor verdere informatie kunt u terecht bij SOONER Events:

Langewijk 364, 7701 AR Dedemsvaart

tel: 0031 (0) 38-7600088 fax 0031 (0) 38-7600098

mail info@sooner.nl site www.sooner.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*