Uitvaartverzorging van Gansewinkel nieuwe partner van Nuvema Uitvaartverzekering

,

Op 1 december 2010 hebben Uitvaartverzorging van Gansewinkel en Nuvema Uitvaartverzekering een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Tijdens een aantal gesprekken is de conclusie getrokken dat een samenwerking goed is met het oog op de toekomst.

Uitvaartverzorging Van Gansewinkel  
Jac van Gansewinkel en zijn echtgenote Tonny zijn geen onbekenden in uitvaartland, sinds de jaren ’70 al actief met uitvaartverzorging  en in 1994 als zelfstandig bedrijf.  Inmiddels is daar dochter  Marie- Louise er bijgekomen.

Samenwerking
Voor Uitvaartverzorging van Gansewinkel betekend de samenwerking met Nuvema een prima gelegenheid om hun persoonlijke dienstverlening een extra dimensie te geven.

Door de persoonlijke uitleg van een Nuvema adviseur en het maatwerk van een uitvaartverzekering afgestemd op de dienstverlening en de prijs van Van Gansewinkel moet dit ook voor de toekomst zorgen voor het vertrouwen van de consument. Iets waar in deze tijd zoveel behoefte aan bestaat.

Nuvema
Nuvema Uitvaartverzekering is sinds 1960 actief in de uitvaartbranche. Nuvema biedt een pakketverzekering met een modulaire opbouw. In samenspraak met de plaatselijke uitvaartverzorger zorgt Nuvema ervoor dat het verzekeringspakket haarfijn wordt afgestemd op de wensen van de klant en de plaatselijke mogelijkheden. Hiermee onderscheidt Nuvema zich van andere uitvaartverzekeraars en is Nuvema in staat een verzekeringspakket nauwkeurig af te stemmen op de behoefte van de consument. Deze aanpak en visie resulteert in een pakket dat het beste kan worden omschreven als puur maatwerk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*