MB-Lingerie introduceert de lingeriebon

Elkaar lingerie cadeau doen is ‘hot’. Mannen geven vrouwen graag een bijzonder en bovendien romantisch en intiem geschenk. Maar ook vriendinnen verrassen elkaar steeds vaker met mooie lingerie.

Voor velen is het struikelblok echter de juiste maat… Ook al kan er geruild worden, toch blijkt het kiezen van de maat moeilijk. Een goede oplossing is om in de ‘ondergoedlade’ van de gelukkige dame te kijken. Helaas blijkt dat niet altijd mogelijk. Tja, en dan ook nog kiezen welk setje… Wat u mooi vindt, hoeft de ontvanger nog niet altijd te waarderen. Twijfel alom.

Voor diegenen die blijven twijfelen heeft MB-Lingerie nu dé oplossing: de lingeriebon!

Met de lingeriecheque geeft u het mooie signaal af dat u uw partner of vriendin graag mooie lingerie cadeau zou willen doen. Zij kan nu zelf (of samen met u!) een mooi en passend setje uitkiezen.

De lingeriebon is in verschillende bedragen verkrijgbaar en blijft een jaar geldig voor besteding bij http://www.mb-lingerie.nl/.

Over MB-Lingerie: MB-Lingerie is ingeschreven in de kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 17 142 553. MB-Lingerie exploiteert de webshop www.mb-lingerie.nl. Voor meer informatie (waaronder het verkopen van de merken Nikol Djumon, V.O.V.A, en POLZELA in uw eigen lingeriewinkel) kunt U contact opnemen met Jan Groenen, informatie@mb-lingerie.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*