1 jaar Eventspotter.nl, de gratis vraag- & aanbodsite voor feesten/evenementen & entertainment

Vorig jaar kwamen René Francotte & Roger Koch op het idee een website te starten waar je makkelijk en binnen je eigen budget entertainment vindt voor je (kinder)feest/evenement.

Op 9 december 2010 bestaat Eventspotter.nl 1 jaar. De entertainmentdatabase bestaat uit bijna 400 aanbieders. Van clowns tot kinderworkshops en van artiest tot kompleet dansorkest. Entertainment in de breedste zin van het woord en nog steeds geheel gratis!!!

Je plaats eenvoudig je feest op www.eventspotter.nl. Geef aan: wie/wat je zoekt, de datum van het feest, de duur van het optreden en wat je maximaal wilt betalen. De geselecteerde groep krijgt dan automatisch een email. Zij kunnen een offerte uitbrengen het optreden te verzorgen. Dit kan zijn voor het bedrag dat u maximaal wilt betalen of misschien wel voor minder. U bepaalt en regelt verder alles met de aanbieder zonder tussenkomst van Eventspotter.nl.

Gratis, natuurlijk René en Roger zijn beiden gewoon in loondienst en zijn Eventspotter.nl gestart door een uit de hand gelopen idee.
René speelt in een Rockband en Roger is actief als trompettist bij een fanfare. Vroeger werd je als fanfare regelmatig gevraagd om een serenade te brengen bij een opening van een bedrijf of jubileum van een medewerker, tegenwoordig wordt je nauwelijks gevraagd, omdat men denkt dat het te duur is een hele fanfare in te huren, zegt Roger Koch, terwijl wij best optreden voor niet teveel geld.

Hierdoor is het idee Eventspotter.nl ontstaan. Gewoon de rollen omdraaien. Nu bepaal je zelf wat je maximaal wilt betalen en kunnen verenigingen, artiesten/entertainers zelf besluiten of ze het optreden willen verzorgen.
Eventspotter.nl is niet opgezet op entertainers te laten concurreren, zegt René Francotte. Onze database bestaat uit beginnend entertainers tot bekende Nederlandse entertainers.
Entertainment voor ieders budget vult Roger Koch aan.
Het mag duidelijk zijn dat het iemands keuze kan zijn om beginnend entertainers een kans te geven. Deze groep verdient ook een kans. Entertainment is het belangrijkste om je feest/evenement te doen slagen. Ook bij entertainment kun je niet verwachten dat je voor een dubbeltje op de eerste rang zit!

Stop met zelf zoeken en plaats je (kinder)feest/evenement op Eventspotter.nl en ontvang direct offertes van aanbieders die beschikbaar zijn.

Entertainers in de breedste zin van het woord, schrijf je in en vergroot je optredens!!
www.eventspotter.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*