Niet bereikbaar? Telefoonservice!

, ,

TelefoonserviceNiet telefonisch bereikbaar zijn kost bedrijven handen vol geld. In Nederland komen de meeste orders nu eenmaal via de telefoon binnen. Bovendien vindt het eerste contact met potentiële klanten dikwijls telefonisch plaats. Telefoonservice van Switchphone kan dan een uitkomst zijn.

Dat er altijd wordt opgenomen is dus belangrijk, maar voor kleine ondernemingen en zelfstandigen vaak lastig. Wat doe je bijvoorbeeld als je met een klant in gesprek bent of de deur uit voor het bezoeken van een relatie, congres of beurs? Een antwoordapparaat of voicemail is geen oplossing — en geeft ook een onprofessionele indruk. In meer dan zeventig procent van de gevallen wordt opgehangen voor ‘de piep’.

Een mobiele telefoon is evenmin een uitkomst. Die gaat per definitie af op ongelegen momenten, tijdens een vergadering bijvoorbeeld, zodat je niet rustig kunt praten en bovendien de andere deelnemers stoort. En hoe komt het bij een klant over als op de achtergrond geroezemoes of verkeer is te horen of de benodigde informatie niet bij de hand blijkt te zijn?

Ook grote bedrijven kunnen last hebben van onbereikbaarheid, bijvoorbeeld doordat de lijnen (over)bezet zijn. Bij acties waarop telefonisch gereageerd kan worden, is dat nogal eens het geval, terwijl een gebrek aan respons een financiële strop betekent. Dat geldt ook voor stilliggende productieprocessen en voor productschade door defecte apparatuur. Storingen moeten zo snel mogelijk verholpen. Maar dat vereist wel dat ze meteen gemeld kunnen worden, dus dat de telefoon dag en nacht is bemand.

Niet bereikbaar zijn buiten kantooruren is ook een probleem voor internationaal opererende ondernemingen met personeel dat, door tijdsverschil met Nederland of afwijkende vrije uren of dagen, ’s avonds, ’s nachts of in het weekend werkt. Spoedeisende beslissingen moeten dan noodgedwongen uitgesteld worden. En ook dat kan veel geld kosten.

Het is dus zaak dat de telefoon altijd wordt beantwoord. En dat is mogelijk. Met de telefoonservice van SwitchPhone.

Over SwitchPhone
SwitchPhone is voortgekomen uit de behoefte van het van het bedrijfsleven om telefonisch goed bereikbaar te zijn. Antwoordapparaten en voicemail worden meestal niet ingesproken, bij een spoedgeval heeft dat ook weinig zin. Een antwoordservice of telefoondienst biedt dan uitkomst.
SwitchPhone neemt voor bedrijven op elk gewenst moment de telefoon aan, dus ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Onze telefoondienst is altijd bereikbaar, en u op deze manier ook!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*