Nieuwe versie Free Studio 5.0 laatste gratis download van DVDVideoSoft

DVDVideoSoft, de onafhankelijke ontwikkelaar van gratis en gebruiksvriendelijke multimediasoftware voor het bewerken en verwerken van video- en audiobestanden en afbeeldingen, heeft een nieuwe versie gepubliceerd van Free Studio. DVDVideoSoft heeft het populaire programma voor het branden, converteren en via internet uitwisselen van video- en audiobestanden voorzien van een geheel nieuwe interface. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe functies toegevoegd.

De nieuwe Free Studio 5.0 beschikt over acht onderdelen: YouTube, MP3 en Audio, CD-DVD-BD, DVD en Video, Foto en Afbeeldingen, Mobiel, Apple Devices en 3D. Binnen deze categorieën is DVDVideoSoft er in geslaagd alle 39 programma’s geïntegreerd toegankelijk te maken via een nieuwe gebruiksvriendelijke interface. Consumenten kunnen hierdoor in een handomdraai beeld en geluid geschikt maken voor een groot aantal verschillende mediaspelers. Tot de nieuwe programma’s behoren ook vier nieuwe applicaties voor het omzetten van videoformaten: Free Video to LG Converter, Free Video to Nintendo Converter, Free Video to Samsung Converter, en Free Video to Sony PlayStation Converter.

Free Studio 5.0 is tevens de laatste gratis versie van dit programma. De steeds verder uitbreidende functionaliteit van Free Studio rechtvaardigt al enige tijd dat ervoor betaald zou moeten worden. Vanaf de volgende nieuwe uitgave, Studio 6.0 genaamd, is dit dan ook het geval. Kleine upgrades voor Free Studio 5.0 blijven wel beschikbaar als gratis download. DVDVideoSoft geeft fans en volgers van Free Studio de volgende, betaalde versie overigens ook cadeau.

Vele honderdduizenden consumenten genieten al jarenlang van de rijke functionaliteit en het de grote gebruiksvriendelijkheid van de gratis programma’s van DVDVideoSoft. Het bedrijf wil de trouwe schare fans belonen voor hun loyaliteit met een gratis download van de eerste commerciële versie van haar software. Mensen kunnen zich hiervoor aanmelden op een speciale pagina op de website www.dvdvideosoft.com. Voorafgaand aan de lancering van Studio 6.0 ontvangen deze deelnemers een activeringscode om het product gratis te downloaden.
De volledig vernieuwde en uitgebreide versie 5.0 van Free Studio is per direct beschikbaar als gratis download op www.dvdvideosoft.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*