Persoonlijke data vallen in het water

Uden, December 2010
Een Nederlandse man meldde zich bij Data Recovery Nederland nadat hij afgelopen weekend in zijn woning besloot in bad te gaan. Voor wat afleiding en vermaak nam hij ook zijn laptop mee, met alle gevolgen van dien. Deze meneer liet zijn laptop in de badkuip vallen. Hij kon van geluk spreken dat hij ongedeerd bleef, zijn laptop helaas niet.

Totaal radeloos belde hij Data Recovery Nederland op na aanraden van een vriend. Hij was tenslotte niet meer in het bezit van een laptop waardoor hij geen toegang tot het internet had om te zoeken wat hij nu moest doen. Hij belde Data Recovery Nederland. Veel vertrouwen had hij echter niet in het herstel van zijn data. Een medewerker van Data Recovery Nederland stelde hem gerust en vertelde hem zijn harde schijf op te sturen. Nog geen week later was de man, totaal onverwacht, weer in het bezit van zijn data.

Een ding weet hij nu wel, de volgende keer zorgt hij voor wat meer ontspanning als hij in bad zit. Hierbij dus ook een gouden tip van Data Recovery Nederland: een laptop is gemaakt om gemakkelijk te verplaatsen maar neem hem nooit mee in bad!
Ga voor meer info naar www.daterecoverynederland.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*