PIXmania-Pro de grootste aanbieder van dropshipping in Europa

, ,

Dropshipping neemt sterk toe in populariteit. Toch zijn er nog maar weinig snelle betrouwbare aanbieders met een ruime productcatalogus en goede logistieke service. Pixmania-Pro is wat betreft dropshipping een early adopter en is sinds 2004 uitgegroeid tot de grootste aanbieder van dropshipment producten in Europa.

Pixmania-Pro biedt alleen al in Europa in 26 verschillende landen zijn dropshipping diensten aan. Daarnaast heeft Pixmania-Pro 17 fysieke showrooms in de belangrijkste steden van Europa zoals Parijs, Rome en Barcelona.   Deze fysieke showrooms geven Pixmania-Pro als merk een nog robuuster imago. Pixmania-Pro geniet dan ook groot vertrouwen bij haar afnemers in heel Europa.

lcd- tv-aanbiedingen

Pixmania-Pro heeft een catalogus die meer dan 35 000 producten rijk is. Pixmania-Pro biedt haar zakelijke B2B klanten een zeer ruim aanbod waaronder diverse scherpe lcd tv aanbiedingen die u als eindafnemer of als wederverkoper direct kunt bestellen.

Naast een zeer ruim aanbod van lcd-televisies biedt Pixmania-Pro haar zakelijke klanten onder andere digitale camera’s, digitale camcorders, LCD-televisies mobiele communicatie- apparaten zoals mobiele telefoons, GPS-navigatiesystemen, netbooks, laptops, desktop computers en andere consumentenelektronica aan.

Digitale Camera’s

PIXmania staat in heel Europa  bekend als grote aanbieder van digitale camera’s. Ook voor de zakelijke markt heeft Pixmania-Pro een enorm groot aanbod van digitale camera’s die zo scherp geprijsd zijn dat ze zeer interessant zijn voor wederverkoop.  Dus ook u, als webshopeigenaar, kunt een digitale camera kopen bij Pixmania-Pro en deze door hen laten dropshippen bij uw klant.

Pixmania-Pro staat garant voor een merkloze aflevering bij uw klant wanneer u hen gebruikt als dropshipment leverancier. Daarnaast kunt u rekenen op een zeer snelle en betrouwbare logistieke service die geheel is afgestemd op dropshipment. Ten laatste biedt Pixmania-Pro u een uitstekende klantenondersteuning die u op verschillende wijze helpt, ook bijvoorbeeld bij uw marketingactiviteiten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*