Gratis Car Seat Protector bij Recaro kinderstoel!

Bij aankoop van elke Recaro kinderstoel in de feestmaand december ontvangt u nu een gratis Recaro Car Seat Protector!

Deze beschermingsmat kan doormiddel van twee bevestigingsbandjes aan de achterzijde van de voorstoelen gemonteerd worden, zodat de kinderschoenen de rugleuning niet kunnen bevuilen of beschadigen. Het Recaro kinderzitje kan ook op de Recaro Car Seat Protector gezet worden. Op deze manier wordt de achterbank beschermd tegen drukplekken, beschadiging en andere narigheden als kruimels of chocoladevlekken.

De actie loopt t/m 31-12-2010 en is alleen geldig bij de bij BCS Recaro aangesloten officiële Recaro dealers. Kijk op www.bcsrecaro.nl  voor het dealeroverzicht. Refereer bij de dealer naar de actie of geef bij een online bestelling de code FREECSP10 bij opmerkingen weer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*