Poker Freeroll voor Nederlandstaligen

,

Deze maand zit vol verrassingen, 29 december zal er een speciale poker freeroll zijn voor Nederlandstalige mensen en natuurlijk ook voor mensen uit de rest van de wereld. Het belangrijkste zal zijn dat wanneer je een account bij Titan Poker registreert dat je op het registratie formulier de bonuscode BCC gebruikt. Zou je dan een eventuele storting maken, kun je je ook direct inschrijven voor de $2.500 Exclusive BCC depositers freeroll. Aan dit toernooi zitten verder geen kosten verbonden.

Het toernooi zal op 29 december om 20:00 Nederlandse tijd beginnen, minimaal moeten er 20 spelers zijn om het pokertoernooi van start te laten gaan. Waarschijnlijk zullen er 20a50 deelnames zijn en heb je dus een grote kans om een leuke prijs te winnen. Wil je dus graag mee pokeren met de rest schrijf je dan nu in bij Titan en gebruik bij registratie de bonuscode BCC. Tevens kun je dan ook gewoon deel uit maken van de overige promoties die Titan Poker pokerspelers aanbied.

Iedereen die meespeelt wordt succes gewenst en misschien heb je dit jaar jouw vuurwerk wel voor niets.

Alleen voor Nederlandstalige Pokerspelers
Er is ook een weekly dutch freeroll te vinden op Titan Poker en indien je een Nederlandstalige pokerspeler bent heb je kans dat je mee kunt spelen in deze wekelijkse freeroll. Iedere week wordt er op woensdagavond gespeeld om een prijzenpot van $100.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*