RadioAccess en IsraPunt geven invulling aan ‘het nieuwe werken’ met OpenSource Communicatie platform

De manier van onderling communiceren verandert snel. SMS, Ping, Email, Chatten, Bellen en Social Media zijn voorbeelden van hoe mensen zowel zakelijk als privé met anderen communiceren, any place, any time. Hierdoor vervaagt het scheidingsvlak tussen zakelijk en privé gebruik snel. Ook het ‘One Device’ concept neemt een enorme vlucht. Waarom nog twee of drie toestellen hebben, zoals een vast toestel, DECT en GSM als het ook allemaal te combineren is in één mobiel device?

RadioAccess levert innovatieve mobiele oplossingen die deze ‘nieuwe manier van bellen’ onder alle omstandigheden mogelijk maken. Samen met marktleider IsraPunt is er een communicatie platform ontwikkeld die de combinatie maakt met de vaste telefonie omgeving op basis van OpenSource telefonie via het IP Businessmanager® platform en de nieuwste Private GSM oplossing van RadioAccess, Clarity. Met Clarity biedt RadioAccess een oplossing waarbij het gebruik van een mobiele (GSM) telefoon in gebouwen, fabricage-omgevingen en terreinen centraal staat. Het voordeel van de Clarity Private GSM oplossing is dat het uw eigen mobiele netwerk is. Voor gebruik op uw locatie zijn dus geen GSM-abonnementen nodig. Dit bespaart u dan ook in de vaak hoge maandelijkse abonnements- en verbruikskosten. Medewerkers krijgen dan een GSM-toestel in plaats van een vast toestel die is aangemeld op de telefooncentrale, met praktisch alle zelfde functionaliteiten die men op het vaste toestel gewend is! Deze verregaande vast-mobiel integratie is het begin van het nieuwe werken en terecht kan men zich de vraag stellen: ‘Heeft elke werkplek nog wel een vast toestel nodig?’

IsraPunt is een zelfstandige onderneming van KPN Business partner en het aanspreekpunt als het gaat om Telefonie & ICT totaaloplossingen voor de klein- en grootzakelijke markt. De IP Businessmanager® behoort tot de nieuwste generatie van VoIP telefoniesystemen gebaseerd op Open Standaarden. Kenmerken zijn: schaalbaarheid, interoperabiliteit, platform onafhankelijk en bovenal kostenbesparend. Via de IP Businessmanager® telefooncentrale bepaalt u per medewerker op welke manier zij mogen bellen, zoals u dat nu ook voor de vaste toestellen bepaalt. Het communicatie systeem onderscheidt zich van zijn concurrentie doordat deze volledig op basis van Open Source opereert. U hoeft dus niet extra te betalen voor de aanvullende functionaliteiten, koppel vlakken of extra applicaties.

RadioAccess en IsraPunt hebben beiden jarenlang zeer ruime ervaring in de (mobiele) telefonie wereld, met name bij organisaties als de overheid, semi overheid, media en omroepland, het onderwijs, zorginstellingen en de (groot)zakelijke markt. Op dit moment zijn er al een aantal grote projecten opgestart waarover wij u binnenkort nader zullen informeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met;

RadioAccess BV
Maurits Zandbergen
www.radioaccess.nl
+31 418 577 010

IsraPunt BV
Arno Jolink
www.denieuwemaniervancommuniceren.nl
+31 575 560 336

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*