Security Academy geeft slagingsgarantie bij CISSP-opleiding

Woerden, december 2010 – Opleidingsinstituut Security Academy geeft studenten die de CISSP-opleiding volgen een slagingsgarantie.

In tegenstelling tot veel andere opleidingen voor dit certificaat krijgen de studenten bij de Security Academy voldoende tijd om de grote hoeveelheid lesstof te kunnen verwerken en na te denken over hoe het geleerde toegepast kan worden in de eigen werkomgeving. Per lesdag wordt uitvoerig stilgestaan bij één domein en wordt bovendien voldoende ruimte voor discussie geboden, zodat de deelnemers de algemene concepten kunnen vertalen naar de eigen situatie. Na 10 wekelijkse bijeenkomsten wordt de opleiding tijdens de laatste en 11de lesdag afgesloten met een representatief proefexamen, zodat de deelnemers goed voorbereid naar het examen van het (ISC)2 gaan.

Door deze unieke aanpak heeft de CISSP-opleiding van de Security Academy een slagingspercentage van boven de 90%. Omdat wij zo van onze aanpak overtuigd zijn bieden wij nu voor onze nieuwe studenten een slagingsgarantie aan. Behaalt u onverhoopt het CISSP-examen toch niet, dan mag u bij ons gratis de CISSP-studie overdoen. U kunt kosteloos blijven deelnemen aan de examentrainingen en de CISSP-lessen volgen.

Over de Security Academy
De Security Academy is sinds 2007 het opleidingsinstituut in Nederland dat zich specifiek richt op het vakgebied informatiebeveiliging met o.a. geaccrediteerde Post-HBO- en internationaal gecertificeerde opleidingen informatiebeveiliging. De Security Academy biedt opleidingen op HBO-niveau voor (aankomende) security specialisten die méér zoeken dan alleen vaktechnische inhoud. Het doel van de Security Academy is om getalenteerde en gemotiveerde professionals op te leiden tot informatiebeveiligers die als brug tussen management en operatie kunnen acteren.

Voor meer informatie, kijk op: www.securityacademy.nl

Security Academy | Opleiden, Coachen, Certificeren |

Bezoekadres:
De Bleek 11
3447 GV Woerden

Postadres:
Kattenburgerhof 48
1018 KD Amsterdam

Telefoon: +31 (0)348 408061
E-mail : info@securityacademy.nl
Internet: www.securityacademy.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*