Word 2011 jouw jaar met een betere work-life balance?

,

Log thuis in en kom weer in balans!
Nieuw en uniek in Nederland! De eTraining ‘Meer balans voor werkende moeders’. Je merkt dat je toe bent aan een betere work-life balance, maar waar haal je de tijd vandaan om ook daadwerkelijk aan je balans tussen werk en privé te gaan werken? Je bent blij als je na een dag werken, boodschappen doen en de kids opvoeden, even een moment hebt voor jezelf. En dat is het! Deze eTraining kun je nl. starten op het moment dat het jou uitkomt en je kunt helemaal zelf je tijd indelen. Je hebt nl. geen reistijd en geen vaste trainingsdagen.
Je logt thuis in en je werkt binnen een beveiligde software omgeving. Je krijgt online feedback van de eCoach Yura Boerma. De eTraining bestaat uit 10 oplossingsgerichte en actieve modules van ca. 30 minuten. Daarnaast maak je huiswerkopdrachten om met het geleerde aan de slag te gaan en je nieuwe inzichten te integreren in je werk en privéleven. Met als resultaat dat je meer in jouw eigen balans gaat leven en werken!
Klik hier voor meer informatie over de eTraining ‘Meer balans voor werkende moeders’. Je kunt je direct aanmelden!
Of je kunt ervoor kiezen om eerst een gratis proefles aan te vragen, zodat je kennis maakt met het eTrainen en met je eCoach. Klik hier voor de ‘probeer gratis eTraining Meer balans voor werkende moeders’.
Yura Boerma van MAMcoaching heeft deze eTraining ontwikkeld voor Evelp, het online trainingsbureau in Nederland.

Voor meer informatie: info@mamcoaching.nl of bel 06-83554192

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*