Toch een kerstpakket voor creatieve zielepoten

Ook in 2010 zijn ze er: werknemers die geen kerstpakket ontvangen vanwege het economisch slechtweer. Maar in tegenstelling tot vorig jaar december hebben zij dit jaar de kans om toch met een pakket thuis te komen. Dankzij de op 6 december gelanceerde website geen-kerstpakket.nl. Werknemers die de beste redenen voor een kerstpakket insturen, krijgen er alsnog één. Via de ludieke actie willen de makers van de website duidelijk maken waarom op het kerstpakket niet moet worden bezuinigd.

Wel of geen kerstpakket dit jaar?

Duizenden Nederlandse werknemers kregen vorig jaar december geen kerstpakket. Kleinere en grotere bedrijven schrapten het extraatje vanwege de kredietcrisis, tot teleurstelling van de medewerkers. En ook nu dit jaar ten einde loopt, is voor niet iedereen zeker of het kerstpakket er komt. Veel bedrijven moeten nog besluiten of het kerstpakket kan, óf dat de doos presentjes nog een jaar in de ijskast blijft staan.

Tijd voor actie

Als het aan geen-kerstpakket.nl ligt, krijgt iedereen dit jaar een kerstpakket: “Juist in economisch mindere tijden wordt de blijk van waardering door de werkgever extra gevoeld. En die waardering wordt door de werknemer teruggegeven via een grotere inzet en meer loyaliteit naar het bedrijf,” aldus de makers. “Maar werkgevers lijken niet genoeg van dat positieve effect doordrongen te zijn.” Op geen-kerstpakket.nl worden daarom tot aan nieuwjaar de allerbeste argumenten verzameld waarom onze kerstpakkettraditie zo belangrijk is. Krijg je geen kerstpakket van je werkgever, dan kun je meedoen!

Beste argumenten worden beloond

De bedenkers van de “spannendste, raarste, vreemdste, leukste, creatiefste, gekste, avontuurlijkste, gaafste en vooral meest originele” redenen worden beloond met de zogenaamde Pluim: hiermee kun je zelf een belevenis uitzoeken. Dan wordt het geen doos van de baas openmaken bij de kerstboom, maar wel bijvoorbeeld verfgooien of een dagje naar de sauna. Niet helemaal hetzelfde natuurlijk, maar misschien wel net zo leuk! De actie van geen-kerstpakket.nl loopt tot en met 31 december 2010.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*