20/20 vision Nederland vindt nieuwe directeur in Marco Cupido

, , ,

Per 1 januari 2011 heeft 20/20 vision Europe Marco Cupido aangesteld als algemeen directeur van 20/20 vision Nederland. 20/20 vision-oprichter Harm Poelen draagt hiermee het stokje, wat algemene directietaken betreft, over aan Cupido.

Harm Poelen ziet het aanstellen van Marco Cupido als directeur als “de volgende stap in de ontwikkeling van het procurement strategy bedrijf. De omvang die de Nederlandse tak van het bedrijf heeft bereikt vereist een andere aanpak wat leidinggeven betreft.” In de persoon van Marco Cupido heeft 20/20 vision de directeur gevonden die de snelle groei van 20/20 vision in Nederland kan realiseren.

Met e-procurement software oplossingen als Digitale berichtuitwisseling (elektronische factuurverwerking, eInvoicing), inkoopbeheer, contract management software en budgetmanagement is 20/20 vision een waardevolle aanvulling op bestaande financiële of ERP-systemen en kan daar gemakkelijk aan worden gekoppeld.

In zijn nieuwe rol als algemeen directeur van 20/20 vision Europe zal Harm Poelen zich voornamelijk bezighouden met zaken die de gehele organisatie beslaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*