Utrechtse student organiseert eerste Ultimate Online Shopping Night op 4 februari 2011

,

Op vrijdagavond 4 februari vindt de eerste Ultimate Online Shopping Night plaats. Tijdens dit event, dat georganiseerd wordt door UltimateWebshops, kunnen online shoppers profiteren van de leukste acties, kortingen en aanbiedingen van geselecteerde webwinkels. Alle deelnemende webshops hebben speciaal voor de Shopping Night leuke acties en aanbiedingen, die geldig zijn van 18:00 tot 24:00 uur.

De Ultimate Online Shopping Night wordt elke eerste vrijdag van de maand georganiseerd en is een initiatief van Astrid van Kollenburg, een Utrechtse student Medische Biologie. Zij richtte in 2010 de website www.ultimatewebshops.nl op, een platform dat als doel heeft hippe, bijzondere en unieke webwinkels onder de aandacht te brengen bij online shoppers. De website biedt een overzicht van uiteenlopende webwinkels, aanbiedingen en winacties, en geeft webwinkeliers diverse mogelijkheden om hun webshop te promoten.

Het organiseren van een maandelijkse Shopping Night is een logische aanvulling op de diensten van UltimateWebshops. Deelnemende webshops en hun acties zijn te vinden op www.ultimatewebshops.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*