Bevrijd uzelf van ballast: uniek middagseminar Jassentechniek

Bent u regelmatig moe, futloos, zit u vast in werk of relatie, heeft u last van negatieve gedachten of heeft u zelfs het gevoel dat u wordt belaagd? Dan is de kans groot dat u last heeft van ballast uit het verleden en wordt het tijd dat u zich daarvan ontdoet. Dit kan met de Jassentechniek.

Hans de Waard (ontwikkelaar van de Jassentechniek, www.jassentechniek.nl) geeft op zondag 6 februari in Den Haag een bijzonder middagseminar. Hij noemde zijn methode de Jassentechniek, omdat hij ons fysieke lichaam ziet als een kapstok, waaraan onze ballast in de vorm van jassen hangt. Elk met een eigen naam, zoals de traumajas, de projectiejas en de stressjas. Wanneer er teveel jassen aan een kapstok (lees: fysieke lichaam) hangen, zie je de kapstok niet meer. Je ziet dan niet meer wie je echt bent, wat bij je past en wat je daadwerkelijk voedt in het leven.

Tijdens dit event vertelt Hans de Waard wat de functie is van de jassen die we met ons meedragen en vervolgens trekt hij – bij wie dit wil – een aantal jassen uit. Hij vertelt hoe u weer kunt meegaan met de stroming van het leven. Hierdoor brengt u letterlijk weer leven in uw leven en voorkomt u dat u terugvalt. Ook leert u tijdens dit event zelf verstorende en belastende emoties en negatieve verbindingen tussen u en anderen weg te halen.

Ontdoe uzelf van ballast om bevrijd van het verleden te kunnen leven in het nu en kom naar dit uniek middagseminar. Datum: 6 februari 2011, Locatie: Stadscafé ‘Het Wapen van Den Haag’ in Den Haag, Tijd: 13.00 – 17.00 uur, Entree: 50 euro. Aanmelden via ReCONNECT events: www.reconnectevents.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*