CommVault kiest Ictivity als Professional Services Partner

, ,
Persbericht
Eindhoven, 18 januari 2011

Ictivity mag zich vanaf heden Professional Services Partner noemen van CommVault. Afgelopen vrijdag is hiervoor het contract getekend.

De Professional Services Partner status houdt in dat klanten en resellers CommVault oplossingen en/of Professional Service (PS) diensten (van ontwerp tot implementatie) inkopen bij CommVault. De PS diensten brengt CommVault onder bij partners. Ictivity is hierin een perfecte match want Ictivity is geen leverancier van hard- en software en is dus complementair aan de dienstverlening van CommVault. Ictivity zal vooral in de Benelux Commvault klanten voorzien van PS diensten, maar de rest van Europa behoort ook tot de afspraken. De eerste implementatie in Parijs is reeds succesvol opgeleverd.
 
Geert Visser, CEO Ictivity Groep en verantwoordelijke voor partnerbeleid:
“Het partnercontract met CommVault is voor ons de perfecte match in ons ecosysteem en kennishuis concept. Wij specialiseren ons in de juiste kennis en certificeringen en daar kan de ICT in Nederland zijn voordeel mee doen. CommVault is voor een strategische keuze, het is een hard groeiende markt waar aan kennis te kort zal komen in Europa. Daarnaast staan wij volledig achter het product en de visie van CommVault voor de toekomst”
 
Henk Nagel, Director Technical Services Commvault EMEA North Region:
“CommVault is zeer ingenomen met Ictivity als Professional Services Partner. CommVault wil haar klanten een optimale totaal beleving bieden, een juiste combinatie van produktoplossingen en diensten met de kwaliteit die de klanten van ons verwachten. Inzet van gecertificeerde en ervaren consultants is daarbij onontbeerlijk. Ictivity is een professionele partner voor CommVault en kan door haar zeer ruime kennis en ervaring van produkt en markt absolute meerwaarde bieden.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*