Denda Games lanceert GoldenTrails: The New Western Rush

Oldenzaal – 18 januari 2011

Denda Games, marktleider casual games in het Benelux retailkanaal, publiceert vandaag “Golden Trails: The New Western Rush”.
In Golden Trails: The New Western Rush waant de speler zich in het echte wilde westen vol avonturen en romantische verhaallijnen. Door de exclusieve prijzen die er te verdienen zijn en het speciale hintsysteem is er in “Golden Trails: The New Western Rush” de nodige innovatie toegevoegd aan de game.

Slimme bandieten hebben de bank in het provinciale stadje Sunnyvale overvallen. De speler is aangewezen om deze lastige zaak oplossen. De speler speurt elk hoekje en gaatje af, doorzoekt goudmijnen, de Grand Canyon, wigwams en stoffige boerderijen om de listige dader te achterhalen.
Met de spannende gameplay, unieke detective-elementen, romantische verhalen en kleurrijke personages beleefd de speler met “Golden Trails: The New Western Rush” een groots avontuur. Wanneer de speler 50.000 punten heeft behaald in Golden Trails: The New Western Rush kan deze “onbeperkt spelen” dat wil zeggen dat de speler het nu tegen andere spelers moet opnemen en onder tijdsdruk de verborgen voorwerpen kan gaan zoeken.

De adviesverkoopprijs is € 6,99. De game is verkrijgbaar vanaf 18 januari op denda.com en bij de bekende verkooppunten van games. Het spel is volledig Nederlandstalig.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment softwareproducten voor consumenten en richt zich daarbij voornamelijk op het uitgeven van casual games en games voor Nintendo DS in het Benelux retailkanaal. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. Toen het aantal online verkopen van casual games aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, was Denda Games één van de eerste bedrijven die een potentieel succes ontdekte voor de verkoop van deze casual games in het retailkanaal. In januari 2011 is het aanbod casual games in het assortiment van Denda gegroeid tot meer dan 150 titels. Het bedrijf streeft ernaar om iedere week een nieuwe game op de markt te brengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*