Diet4u, dé eerste gratis site voor persoonlijke dieetinformatie, gelanceerd

,

Diet4u biedt met de website www.diet4u.nl een nieuwe mogelijkheid om een persoonlijk passend dieet te vinden. Met het invullen van een korte gerichte vragenlijst krijgt de bezoeker een volledig objectief, onafhankelijk en gratis advies over welk dieet het beste bij hem of haar past. Door de lancering van deze website is het voor het eerst mogelijk om door middel van een online vragenlijst een dieet te vinden dat goed bij je past.

Waarom is dit concept zo uniek?
Er is op het internet veel informatie te vinden over talloze diëten. Maar welk dieet past bij uw leefpatroon? Diet4u selecteerde de 36 meest bekende. De tijd om alle diëten door te nemen kan vanaf nu bespaard worden door een eenvoudige vragenlijst in te vullen. Diet4u adviseert u de diëten die het beste bij u passen. ”Toen ik een jaar geleden op zoek ging naar een passend dieet, zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik had behoefte aan een website die mij kon adviseren. Hieruit is het idee van Diet4u ontstaan.” aldus initiatiefnemer Jeffrey van Dalen.

Diet4u levert naast de dieettest een grote hoeveelheid aan informatie. Zo is er een uitgebreide calorieën tabel beschikbaar en kan er op het forum ervaringen worden gedeeld met andere bezoekers. Daarnaast is er een nieuwspagina met het laatste nieuws over diëten en gezondheid.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*