Duycker Start Vind en Win actie

Als VIP naar openingsfeest en een maand lang gratis naar concerten in Duycker

Hoofddorp, 5 december 2010 – Duycker, het nieuwe podium voor popcultuur in Haarlemmermeer, heeft voor de inwoners van Haarlemmermeer een speciale VIND & WIN actie opgestart, met als prijs te worden onthaald als VIP tijdens het openingsweekend dat zal plaatsvinden van 22 t/m 24 januari 2011. Tevens is de voucher in te ruilen voor een maand lang, gratis toegang tot podium Duycker. In Haarlemmermeer zullen op 15 plaatsen VIP Vouchers worden verstopt.

Vind & Win! actie
Met de VIND & WIN actie wil Duycker de inwoners van Haarlemmermeer enthousiasmeren en introduceren met de brede programmering van het podium. Als VIP gast, zal de vinder worden ontvangen in Duycker met een hapje en een drankje, en uiteraard op het VIP balkon een plekje mogen innemen. Ook de lange wachtrij loop je voorbij!

In Haarlemmermeer zullen Duyck-kokers worden verstopt. In deze koker zit een originele Duycker duyckbril en een voucher. De vouchers zijn voorzien van een unieke code en dienen vóór het openingsweekend aan de kassa van podium Duycker ingeruild te worden tegen twee officiële VIP toegangskaarten. De kans om een van deze kokers ‘per toeval’ ergens in de Haarlemmermeer te vinden is erg klein. Om die reden wordt er samengewerkt met het lokale radiostation van Haarlemmermeer, MeerRadio. Zij zullen dagelijks tijdens hun uitzending ‘’onderweg’’ van 18:00 – 19:00 uur unieke tips en hints geven over de locaties, waar de 15 kokers verstopt liggen. De actie loopt 3 weken van 3 januari tot aan het openingsweekend.

Over Podium Duycker
Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenruimten, studio’s, workshopruimtes en een grand café. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*