Iets kleins gaat onze wereld groots veranderen

Nanotech Solutions introduceert – “ liquid glass” van Nanopool – op Nederlandse markt.

Vloeibaar glas, is een revolutionaire en ultra dunne nano coating met bijzondere eigenschappen die oppervlakken beschermt en een Easy2Clean effect geeft. Verwijdert moeiteloos vingertasten en vetten met uitsluitend een microvezeldoek. Vloeibaar glas heeft geen toegevoegde nano-deeltjes, nano tubes, harsen of additieven, de coating hecht dankzij quantum krachten. Vloeibaar glas wordt uitsluitend door gecertificeerde Nano techniekers aangebracht maar kan ook in productieprocessen worden geïntegreerd.

Nano technologie dè technologische ontwikkeling van de 21ste eeuw.

www.nanotech-solutions.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*