ENERGETIX magneet sieraden het mooiste en liefste Valentijn cadeau

De allermooiste manier om met Valentijn te zeggen „Ik hou van je“, doe je met ENERGETIX magneet sieraden, omdat je zo prachtige, aantrekkelijke sieraden geeft en tegelijkertijd zegt: „Ik wil iets goeds voor je doen“.

Speciaal voor deze bijzondere dag heeft ENERGETIX twee bijzondere sets magneet sieraden samengesteld tegen bijzondere prijzen.

Voor Haar: de set (A210) bestaat uit een edelstalen enkelbandje, fraaie ring en oorbellen vol kristallen en is verkrijgbaar tegen de aanbiedingsprijs van € 179,- (normale verkoopprijs is € 203,-).

Voor hem: de set (A211) is een interessante combinatie van een rubberen collier met hanger en bijpassende armband uitgevoerd in massieve, gepolijste en matte stalen elementen. De set is verkrijgbaar tegen de aanbiedingsprijs van € 85,- (normale verkoopprijs bedraagt € 97,-)

Beide Valentijn-aanbiedingen zijn vanaf 15 januari 2011 geldig en tegen de speciale aanbiedingsprijs exclusief leverbaar zolang de voorraad strekt.

Naast deze speciale Valentijn-aanbiedingen zijn natuurlijk alle ENERGETIX magneet sieraden bij uitstek geschikt om op deze speciale dag cadeau te geven aan een geliefd persoon.

De stijlvolle catalogus 2011 vindt u op onze website http://www.luxofit.energetix.tv . Door eenvoudig op de catalogus te klikken kunt u pagina voor pagina op uw gemak doorbladeren en desgewenst details vergroten. Geniet naar hartelust en laat u inspireren! Vast en zeker vindt u aantrekkelijke sieraden in de nieuwe ENERGETIX collectie 2011, die u onmiddellijk zullen aanspreken en die u graag cadeau wilt geven.

U kunt ons natuurlijk bellen voor een persoonlijk advies of direct via onze website bestellen.

Luxofit Nederland

Contactpersoon: Frits Groenevelt

Telefoon: 010 – 52 22 643

Mobiel: 06 – 54 930 900

Email: info@luxofit.nl

Website Luxofit: www.luxofit.nl

Website ENERGETIX: www.luxofit.energetix.tv