Eurowines.nl: dé webshop voor kwaliteitswijn

, ,

www.eurowines.nl is de online wijn-shop van Wijnhaven Wijnimport BV uit Rotterdam. Al meer dan tien jaar worden kwaliteitswijnen uit voornamelijk Europa zelfstandig en exclusief geïmporteerd. Eigen karakter, identiteit en een eerlijke en puur natuurlijke wijze van produceren zijn hierbij selectie criteria. “Onze wijnproducenten leveren kwaliteitswijnen waarmee zij soms wereldberoemde classificaties behalen. Inmiddels zijn dan ook veel van onze exclusief geïmporteerde wijnen nationaal of internationaal in de prijzen gevallen en krijgen met regelmaat bijzondere aandacht van de pers.”

De wijnen worden geleverd aan gerenommeerde (sterren) restaurants, brasserieën en (eet)café’s. Om de particuliere wijnliefhebber optimaal van dienst te kunnen zijn, is in 2010 www.eurowines.nl gelanceerd. Hier heeft men de keus uit meer dan 250 kwaliteitswijnen van meer dan 75 wijnproducenten. Op Eurowines.nl kan men naast prijswinnende, mousserende, dessert en biologische wijnen ook terecht voor biologische likeuren, olijfolie en azijn, evenals cognac, armagnac en calvados.

Regelmatig staan er op Eurowines.nl interessante (kortings)acties speciaal voor online klanten. Tevens kan men op de site terecht voor wijn en spijs adviezen, relatiegeschenken en informatie over proeverijen en over de (wijn)producenten.

Kortom, www.eurowines.nl is dé onlineshop voor kwaliteitswijnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*