Gratis cursus zoeken en gevonden worden

, ,

Stichtingen en verenigingen in de regio Arnhem worden in de gelegenheid gesteld om gratis een cursus ‘zoeken op internet’ voor hun leden te organiseren. Gevorderden kunnen deelnemen aan de gratis training ‘gevonden worden op internet’.

Web-Impact heeft in het kader van het jaarlijkse goeden doelen initiatief gekozen voor een regionale invulling. Daarom kunnen de eerste vijf regionale organisaties rekenen op een gratis cursus, gegeven door onze zoekmachine marketing specialist. Meer informatie en contactgegevens treft u op Web-Impact, SEO zoekmachine marketing en optimalisatie Arnhem.

Zoeken op internet
In de gratis cursus ’zoeken op internet’ wordt stil gestaan bij hoe zoekmachines werken. Aan de hand van die informatie

Web-Impact, SEO en zoekmachine optimalisatie Arnhem

Web-Impact, SEO en zoekmachine optimalisatie ArnhemWeb-Impact, SEO en zoekmachine optimalisatie Arnhem

kunnen deelnemers beter bepalen hoe ze het beste hun zoekopdracht kunnen starten. Zo merken steeds meer internetgebruikers dat zij betere zoekresultaten krijgen bij specifieke zoektermen. Zoekopdrachten bestaande uit meerdere woorden zijn in december 2010 weer populairder geworden.

Ook zoeken mensen steeds meer met volledige zinnen. Zoektermen die bestaan uit vijf tot acht zoekwoorden zijn met 5 procent gestegen ten opzichte van december 2009. Zoektermen met meer dan acht zoekwoorden zijn zelfs met 6 procent toegenomen. Kortere zoektermen van één tot vier zoekwoorden zijn in dezelfde periode gedaald met een procent.

Hou het simpel
Ondanks de toename aan zoekwoorden per zoekopdracht blijft het zoeken op 1 woord nog steeds het populairst. Zo bestaat een kwart van alle zoekopdrachten uit 1 woord. Zoektermen bestaande uit twee woorden zijn goed voor 20 procent,  met 18 procent gevolgd door zoekopdrachten die bestaan uit drie woorden.

Langere zoektermen bestaande uit vier, vijf, zes, zeven en acht+ zoekwoorden zijn respectievelijk goed voor 14,04 procent, 8,32 procent, 4,57 procent, 2,50 procent en 3,58 procent. Het aanbod geldt voor non-profit organisaties in en rond Arnhem. Het is noodzakelijk dat alle deelnemers basiskennis computeren hebben en actief zijn op internet.

Over Web-Impact.nl
Web-Impact SEO zoekmachine marketing en optimalisatie Arnhem is een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites in zoekmachines. Beter gevonden worden in de gratis zoekresultaten van Google? Bekijk de dossiers op www.web-impact.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*