Uitbreiding Management Talent met Partner Miriam Nienhuis

, , , , , , ,

HOUTEN, 3 januari 2011 – Management Talent, dé specialist in interim management in de zorg, heeft haar visitekaartje in 2011 gelijk afgegeven. Miriam Nienhuis is per 1 januari begonnen als Partner om de groei van Management Talent verder gestalte te geven. Nienhuis is naast Directeur Walter Kienhuis medeverantwoordelijk voor het klantenportfolio van Management Talent en het realiseren van de ambitieuze groeidoelstellingen van de organisatie.

Expertise binnen de zorg

Nienhuis is al ruim 15 jaar actief in de zorgsector. Ze begon ooit in het Radboud Ziekenhuis en via Medical Square (Medische Business Unit van Vedior) maakte ze de overstap naar Alysis  Zorggroep in Arnhem. Bij Alysis Zorggroep heeft Nienhuis ruime ervaring opgedaan als leidinggevende door het aansturen van verschillende HRM onderdelen zoals de Personeel en Salarisadministratie, Werving & Selectie en het Interne Flexbureau Select. “De zorgsector is mijn passie, hier gaat mijn bloed sneller van stromen en de overstap naar Management Talent is dan ook een geweldige uitdaging,” aldus Nienhuis. De ambitie van Nienhuis is om Management Talent zodanig  op de kaart te zetten dat de zorgsector er niet meer omheen kan.

Management Talent: duurzaam veranderen
Management Talent realiseert duurzame organisaties door het succesvol doorvoeren van veranderingen en het vergroten van het verandervermogen van de organisatie. “It’s not the strongest of species that survive, not the most intelligent, but the one most adaptable to change.” (Charles Darwin). Dit geldt niet alleen voor mens en dier, maar ook voor organisaties. Organisaties zijn succesvoller naarmate ze beter in staat zijn om zich voortdurend aan te passen aan de veranderende omstandigheden.
Management Talent is gespecialiseerd in interim management, interim verandermanagement en interim projectmanagement binnen de zorg. Met de komst van Miriam Nienhuis wil Management Talent verder groeien en organisaties verder ontwikkelen.

 

Over Profsgroep
Management Talent vormt samen met een aantal andere bedrijven Profsgroep. Deze netwerkorganisatie op het gebied van personeel en advies heeft als groot voordeel dat vragen rondom interim management, specialisten en capaciteit vanuit één loket beantwoord kunnen worden. Kijkt u voor meer informatie over Management Talent en Profsgroep op http://www.managementtalent.nl/ en http://www.profsgroep.nl/.

 

Informatie voor de pers:

Profsgroep | Management Talent
Yvonne Jansen, Manager Operations
y.jansen@profsgroep.nl