Houten pallets dragen uw product

, ,

houten palletsPallets, of het nou houten pallets, europallets of CP pallets zijn, lijken vrij eenvoudige producten, maar de vele manieren waarop ze toe te passen zijn maken ze tot een onmisbaar materiaal bij de transport en opslag voor vele (kleine of grote) ondernemingen. Bovendien wil het feit dat ze stuk voor stuk dienen te voldoen aan de vele normen en eisen die worden gesteld in zowel Nederland als de rest van Europa en alleen door erkende bedrijven mogen worden gemaakt. Vooral als u veel transporten over de grens doet is het van groot belang dat u gebruik kunt maken van de beste houten pallets. U wilt namelijk niet tegen onverwachte en onnodige vertragingen of extra kosten aanlopen.

De keuze voor het soort pallet is er een die aan veel aspecten onderhevig is. Pallets zijn er al in vele verschillende soorten en maten, en bovendien kan gekozen worden uit hout of kunststof. De draagcapaciteit van de pallet speelt natuurlijk mee. Een opzetrand of zelfs een kooi kan noodzakelijk worden geacht. Daarnaast kan de keuze vallen op een pallet die alleen voor enkelvoudig gebruik geschikt is, deze zijn dan bijvoorbeeld niet rotvast.

Bij Harrie van den Anker International vindt u gegarandeerd de beste houten pallets voor erg scherpe prijzen. Wij beschikken over goede materialen en dragen er zorg voor dat werkelijk iedere pallet voldoet aan de vele eisen die worden gesteld en u zodoende kunt beschikken over transport- en opslagmaterialen van hoogwaardige kwaliteit.

Of u nu zoekt naar houten pallets die duurzaam zijn en vele jaren door u gebruikt kunnen worden of juist eenmalige pallets: Bij ons kunt u het krijgen. Wij zijn al jaren en specialist op het gebied van producten voor opslag en transport. Mede daarom hebben wij in de loop der jaren vele tevreden klanten achtergelaten.

Harrie van den Anker International
Uw partner in verkoop van houten pallets, CP pallets, europallets, gebruikte pallets, inkoop, verhuur, reparatie, beheer, aan- en afvoer van houten pallets.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*