Kamerplanten massaal via internet!

, ,

Massaal maken we in december plaats voor een kerstboom en kerstsfeer in huis. Maar zodra de feestdagen achter de rug zijn verdwijnt de kerstboom en blijft er een kaal, sfeerloos interieur achter. Veel mensen lossen dit op door nieuwe kamerplanten aan te schaffen. Dat gebeurde dit jaar massaal online, zo meldt kamerplant.com een grote stijging in online verkopen. ‘In het de eerste week van 2010 hebben wij meer dan 500 orders verwerkt en verzonden aldus Kamerplant.com’ Uit cijfers blijkt dan ook dat mensen steeds vaker bloemen en planten via een webwinkel aanschaffen, van 4% in 2009 naar 6% in 2010. Dat blijkt uit de Multichannel Monitor 2010 van HBD en Thuiswinkel.org.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*