Nieuw: originele foto-kinderfeestjes

, ,

Uithoorn – In Uithoorn heeft Q-Fotografie haar fotostudio geopend, zwangerschapsfotografie, kinderfotografie , familiefotografie en babyfotografie wordt hier aangeboden. Q-Fotografie verzorgt tevens foto-kinderfeestjes voor meiden die zich voor een middag een model willen voelen.

Glamour party op een kinderfeestje * Next Top Model *

Het is ieder jaar weer een hele klus iets bijzonders, leuks én origineels te bedenken voor het verjaardagspartijtje van je dochter. Maar mocht je een ‘echte meid’ hebben (zo eentje die op de hoogte is van de laatste mode, make-up trends en het liefst naar programma’s als Hollands Next Top Model kijkt) hoef je niet verder te zoeken.

Vier d’r verjaardag als fotomodel!

In mijn fotostudio in Uithoorn kunnen de meiden zich eerst uitleven op het knutselen van een fotolijstje. Uiteraard worden ze tijdens deze inspanning voorzien van een feestelijk hapje en een drankje. Daarna maak ik de meiden prachtig op, zodat ze op hun mooist kunnen worden vastgelegd. En je begrijpt het al…die foto zal het eerder geknutselde lijstje helemaal compleet maken.

Jij hebt geen omkijken naar de organisatie van het feestje van je dochter en zij heeft de middag van haar leven. Een kijkje in de wereld van het modellenbestaan. Welke meid wil dat nou niet? Mocht je het feestje liever thuis geven, behoort ook dat tot de mogelijkheden.

Fotoparty

Uniek in UIthoorn is het organiseren van een fotoparty door Q-Fotografie. De klant regelt een locatie bij iemand thuis of bij mij in de fotostudio en nodigt vriendinnen uit, Q-Fotografie komt alle vriendinnen fotograferen eventueel met hun kindje. Een gezellige party en een originele gezellige middag/avond, een idee voor een babyshower, vrijgezellenfeest, viriendinnenavond of in combinatie met een high tea.

Ook kunnen mede-moeders van de zwangerschapsgym nu eens mooi op de foto, dit kan ook door middel van een fotoparty.

@@@ Einde persbericht @@@

Noot voor de redactie:

Q-Fotografie                                                       info@q-fotografie.nl

Contact: Margo Kikkert                                        www.q-fotografie.nl

Ondernemingsweg 110                                        www.foto-kinderfeestje.nl

1422 DZ Uithoorn

06-81094588

Beeldmateriaal in “high res” is aan te vragen via info@q-fotografie.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*