Gratis klimapakket bij Recaro Ergomed

Wanneer u nu besluit om een Recaro Ergomed autostoel aan te kopen dan krijgt u er een gratis klimapakket bij. Dit levert een voordeel op wat kan oplopen tot ruim € 300,-

De Recaro Ergomed is de Rolls Royce onder de autostoelen en standaard voorzien van onder andere een elektrische hoogteverstelling,  lendensteun en een manuele zitvlakverlenging. Om de stoel nog completer te maken kan er optioneel gekozen worden voor elektrisch bedienbare zijwangen op zowel de zitting als de rugleuning , een extra elektrische hoogteverstelling en een universele zijairbag. Door de stoel uit te laten voeren met een universele zijairbag, aangesloten op het eigen systeem van uw auto, hoeft u op het gebied van veiligheid niet in te leveren.

Het gratis aangeboden klimapakket bestaat uit een verwarming en ventilatie in zowel de zitting als de rugleuning. De verwarming is in deze koude wintermaanden natuurlijk een prettige bijkomstigheid  en de ventilatoren zorgen in de zomer voor een droge rug, een plek waar de airco van de auto namelijk niet komt. De actie is alleen geldig bij de door BCS Recaro aangestelde officiële Recaro dealers. Zij beschikken allen over een showroom waar u de Recaro stoelen kunt passen en u van advies kunt laten voorzien. Uiteraard verzorgt de dealer ook de inbouw voor u. De actie loopt van 21 januari t/m 21 maart 2011

Kijk voor meer informatie en de dealeradressen op www.bcsrecaro.nl of neem contact op via het e-mailadres info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)229-285025.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*