Online Marketing campagne voor Housing Solutions

,

Makelaarskantoor Housing Solutions, gevestigd in Breda en Rotterdam, gaat zich meer focussen op de online tak van het bedrijf. Internet speelt ook in de makelaardij een steeds grotere rol. Internet is onmisbaar geworden in de oriëntatiefase van de consument. “Er is vrijwel geen huurder meer die niet op internet zoekt naar een woning voordat ie de stap maakt naar de makelaar”. Om goed vindbaar te worden binnen zoekmachines zal het Rotterdamse netnotion.nl de online marketing campagne verzorgen. Housingsolutions.nl zal intern geoptimaliseerd gaan worden waarna een marketing campagne opgezet wordt. De combinatie van deze 2 zal de site goed vindbaar maken. In totaal wordt zo’n 12 weken uitgetrokken om de site een ‘injectie’ te geven en hoog in zoekmachines te krijgen.

Over Housing Solutions;
Housing Solutions is een jonge verhuurbemiddelaar die zich vooral richt op de Zuid-Hollandse en Brabantse markt. Doordat het bedrijf zich specifiek richt op deze delen van Nederland wordt de klant gericht en met ervaring geholpen. Het aanbod loopt uiteen van kale huurwoningen tot en met luxe villa’s of penthouses. Wilt u bijvoorbeeld een huis huren in Breda of een huis huren in Rotterdam dan kunt u altijd bij Housing Solutions terecht. En dit is nog maar een deel van het aanbod.

Housing Solutions heeft kantoren verspreid over Zuid-Holland en Brabant; namelijk in Spijkenisse, Rotterdam, Zuidland, Hellevoetsluis, Portugaal, Den Bosch en Breda. Hierdoor is er altijd een deskundige makelaar van Housing Solutions in de buurt die u te woord kan staan en u kan helpen met het vinden van een nieuw huurhuis. Housing Solutions biedt ook soelaas voor het bedrijfsleven. Bent u op zoek naar een goede locatie voor een vestiging van uw bedrijf dan kunt u ook bij Housing Solutions terecht. Door onze ervaring en inzicht hebben wij een aantal toplocaties variërend van winkelruimte tot kantoor te huur.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van uw huis.

Contactinformatie;
HS Breda; Wilhelminastraat 2, 4818SG, Breda. 076- 5323931
HS Voorne-Putten; Maria Kleine Gartmanstraat 6, 3207VL, Spijkenisse. 0181-846959

info @ housingsolutions.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*