Tonny Loorbach Organiseert Gratis Internet Marketing Seminar!

, , , , ,

Na 3,5 jaar lang als manager en rechterhand van internetondernemer Eelco de Boer gewerkt te hebben startte Tonny Loorbach in september 2010 zijn eigen Internet Marketing Universiteit BV.

Door de jaren heen hielp Loorbach honderden ondernemers hun weg te vinden op het internet en ondersteunde hen met hun online marketingactiviteiten.

Sinds september ligt, naast de overdracht van marketingkennis, de focus ook op de technische ondersteuning van ondernemers die het internet beter willen inzetten marketingkanaal.

Loorbach staat inmiddels bij een breed publiek op het internet bekend als lange termijn strateeg en zoekmachine marketing (SEO) specialist. Daarnaast wil hij de internet marketing facetten die meer gericht zijn op korte termijn resultaat ook meer onder de aandacht brengen.

Dit jaar organiseert hij zodoende gratis internet marketing seminars speciaal voor een ieder die zijn of haar inkomen in het vervolg als zelfstandige via het internet wil gaan verdienen danwel voor de reeds zelfstandigen onder ons die meer uit hun internet activiteiten willen halen.

De pas 23 jarige Loorbach trekt nu al volle zalen en is hard op weg om deze nieuwe vorm van online ondernemerschap onder de aandacht van de Nederlandse ondernemers te brengen.

Enkele honderden ondernemers kwamen, gewapend met pen en notitieblok, reeds een kijkje nemen en vele van hen besloten meerdere malen terug te keren.

Meer informatie over de internet marketing seminars van Tonny Loorbach is hier te vinden:

Internet Marketing Seminars Tonny Loorbach

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*