Outsourcing nu ook voor het MKB binnen handbereik. Yield Werving en Selectie bemiddelt tussen Nederlandse bedrijven en een eigen medewerker op afstand.

PERSBERICHT

BROEK OP LANGEDIJK, 25 JANUARI 2011

Outsourcing nu ook voor het MKB binnen handbereik. Yield Werving en Selectie bemiddelt tussen Nederlandse bedrijven en een eigen medewerker op afstand.

Een medewerker in Indonesië geheel tot de beschikking van uw bedrijf in Nederland. Yield Werving en Selectie maakt dit door deskundige bemiddeling mogelijk.

Nederland loopt voorop in het outsourcen van werkzaamheden naar landen waar de loonkosten aantrekkelijker zijn. Grote bedrijven zijn de afgelopen tien jaar al overtuigd van de toegevoegde waarde van outsourcing. Om de concurrentie voor te blijven kan ook het MKB tegenwoordig niet meer om outsourcing heen.

Yield Werving en Selectie speelt hier sinds kort op in door het bemiddelen tussen het MKB en ‘een medewerker op afstand’. Door een samenwerking met The Engineering Factory heeft Yield de beschikking over een eigen kantoor in universiteitsstad Bandung. Hier zijn inmiddels dtp-ers, webmasters, software developers en engineers in dienst, die op afstand werkzaamheden voor het Nederlandse bedrijfsleven uitvoeren.

Werving en Selectie van het personeel is in handen van Yield. De sollicitatie gesprekken worden op afstand gevoerd. De opdrachtgever bezoekt veelal de nieuwe medewerker in Indonesië en in sommige gevallen komt de medewerker naar Nederland voor een inwerkperiode.
De communicatie tussen Nederland en Indonesië verloopt vlekkeloos door het gebruik van een Skype verbinding. In veel gevallen is de medewerker op afstand gekoppeld aan een medewerker in Nederland.

Yield hecht veel waarde aan goede arbeidsomstandigheden van het personeel in Indonesië. De salarissen zijn bovengemiddeld. Ook een ziektekostenverzekering voor het hele gezin en Nederlandse les zijn hier onderdeel van.

Yield Werving en Selectie brengt outsourcing dichterbij.

www.yieldws.nl

Neem voor meer informatie over dit persbericht contact op met:

Yield Werving en Selectie
Bijlestaal 52 I 1721 PW I Broek op Langedijk
T 0226-33 66 07 I M 06 – 414 83 377
c.heystek@yieldws.nl
www.yieldws.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*