Profsgroep | Acutec benoemt Ed Jongste tot Commercieel Manager

, , ,

HOUTEN, 10 januari 2011 – Acutec, technisch projectbureau voor engineers en ingenieurs, heeft Ed Jongste aangesteld als Commercieel Manager. Per 10 januari maakt Jongste deel uit van het snel groeiende technisch projectbureau dat onderdeel is van Profsgroep. Jongste wordt medeverantwoordelijk voor het klantenportfolio van Acutec, Account Management en het technisch Recruitment team.

 

Ervaring in techniek

Jongste heeft voor zijn aanstelling bij Acutec ruime ervaring opgedaan in sales en management functies binnen de techniek en arbeidsbemiddeling. Bij USG Innotiv was hij als Vestigingsmanager onder meer verantwoordelijk voor het managen en coachen van diverse teams, budget- en vestigingsplannen en Account Management. Bij Adecco was Jongste onder andere verantwoordelijk voor new business en Account Management. “Acutec is een slagvaardige en ambitieuze organisatie met korte lijnen en een duidelijke focus. Acutec is, met directeur Coen Raaphorst en de ondersteuning van Profsgroep, een professionele organisatie met als core business het ondersteunen van technische projecten. Acutec is daardoor goed opgelijnd voor de toekomst. Samen met Coen ga ik de doelstellingen en ambities van Acutec verder vormgeven en waarmaken. Het is nu al een sterk service gerichte organisatie en dit wil ik in de toekomst verder uitbouwen. Hierdoor zullen we nog beter in staat zijn om snel in te spelen op de behoeften van onze klanten en hen te voorzien van de juiste personele oplossingen”, aldus Jongste.

Over Acutec

Acutec is hét technisch projectbureau en specialist in het bemiddelen van engineers en ingenieurs op tijdelijke en structurele basis bij middelgrote en grote bedrijven, die actief zijn op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en civiele techniek. Het geheim: gewoon ouderwets respect, enthousiasme en kennis van zaken. In combinatie met mooie en duurzame projecten stelt dat Acutec in staat toegevoegde waarde te leveren aan klanten én technisch specialisten. Het aanstellen van Ed Jongste als Commercieel Manager past dan ook goed bij de ambitieuze groeiambities van Acutec.

Acutec, onderdeel van Profsgroep
Profsgroep is dienstverlener op het gebied van personeel en advies. Zij doen single- en multidisciplinaire projecten vanuit verschillende gespecialiseerde organisaties. Kijkt u voor meer informatie over Profsgroep en Acutec op http://www.profsgroep.nl en http://www.acutec.nl.

Informatie voor de pers:

Profsgroep | Acutec
Yvonne Jansen, Manager Operations
y.jansen@profsgroep.nl