Reizen naar de Caribbean? Boek ze nu!

,

Wetenschappers zijn het erover eens: De beste remedie tegen een winterdepressie is een vakantie boeken. Ook al boek je de reis pas voor de zomer, het vooruitzicht op een heerlijke vakantie geeft zoveel voorpret dat je even het slechte weer en alle duisternis vergeet en weer de kracht en de zin krijgt om aan het werk te gaan. En wat geeft nou een beter vooruitzicht dan een schitterende reis naar de caribbean, waar het altijd lekker weer is. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende reisbestemmingen:

Vakantie Curaçao
vakantie curacaoVakantie op Curacao. Het gastvrije, altijd zomerse Curacao heet u een warm welkom. De vriendelijke bevolking, het heerlijke klimaat, de azuurblauwe zee, de parelwitte stranden, de vele intieme baaien en de rijke flora en fauna maken Curaçao het zonnigste stukje van ons Koninkrijk.
‘Bon bini’ oftewel welkom op Curaçao! Zon, zee, strand en cultuur, dat zijn de ingrediënten van een vakantie in dit stukje ‘Holland in de tropen’.

Reizen Mauritius
reizen mauritiusHet exotische droomeiland Mauritius ligt in de warme wateren van de Indische Oceaan.
Het eiland heeft 330 kilometer kustlijn, bijna in zijn geheel gedekt door het langste ononderbroken koraalrif ter wereld.
Met haar hagelwitte zandstranden, kilometerslange riffen, ondiepe lagunes, bergen, tropische regenwouden en watervallen is het eiland een paradijs voor natuurliefhebbers en duikers, maar ook voor rustzoekers.

Reizen Jamaica
reizen jamaicaJamaica is het land van rasta, rum en reggae, van prachtige stranden, groene bergen en schitterende zonsondergangen.
Zonaanbidders kunnen hier hun hart ophalen en genieten van de eindeloze witte stranden en azuurblauwe zee. Dit zonovergoten eiland heeft echter nog veel meer te bieden, zo kunnen ook liefhebbers van natuur hier hun hart ophalen. Jamaica is een zeer groen eiland met een prachtige vegetatie, bijzondere fauna en boeiende onderwaterwereld.

caribbeantravel.nl
caribbeantravel.nl is gespecialiseerd in reizen naar de Bahama’s, Anguilla, Antigua, Aruba, Barbados, Bonaire, Curaçao, Grenada, Saint Lucia, Sint Maarten, the Caribbean en Mauritius en hebben het aanbod zeer zorgvuldig voor u geselecteerd op basis van kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid.
Wij wensen u tropisch plezier bij het bekijken van onze website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*