Revolutionaire NES-behandeling nu ook beschikbaar in Arnhem

,

NES scan apparatuurVanaf nu is de NES therapie ook beschikbaar bij Praktijk Monique Croes. Wordt 2011 een start van een mooi en gezond leven? Wilt u zelf weer de controle krijgen over uw lichaam en werken aan uw herstel? NES is geen tovermiddel maar wel een systeem dat inzicht geeft tussen de samenwerking van uw biochemische lichaamsprocessen en de bio-energetische systemen. En daarmee u de mogelijkheid geeft stap voor stap verder te komen met uw gezondheid.
Gestart als mogelijke oplossing voor chronische vermoeidheidsklachten blijkt dit op informatie gebaseerde systeem voor veel chronische klachten mensen te helpen zich zelf een stuk lekker te voelen, zelfs klachten vrij te worden. O.a. mensen met fibromyalgie, kinderen in het ADHD of autisme spectrum, mensen die depressieve gevoelens hebben laten zien dat door de NES bepaalde symptomen verbeteren.
Hoofdpijn klachten verdwijnen, mensen ervaren op ene weer een bepaalde rust in hun hele lichaam en hoofd, en zo zijn er nog tal van opmerkelijke resultaten benoemd door de mensen na het gebruik van de NES-behandeling.
Dit is mogelijk door een scan met een speciale muis, waarbij het Human Body Field in beeld wordt gebracht en die vervolgens wordt verbeterd. Met behulp van druppels, genaamd infoceuticals wordt dagelijks uw lichaam weer op de rit gezet. Er is zelfs een hele film met uitleg, zie http://www.thelivingmatrixmovie.com/nl . Zelfs een aantal zeer sceptische mensen zijn na een scan verbaasd over de nauwkeurigheid van de informatie die de scan in zeer korte tijd in beeld brengt.
Als kennismaking is dit nu mogelijk met een leuke introductie korting. Kijk op de website voor meer informatie, www.eetjebeter.nl en klik door naar NES. Ook voor meer informatie en contact of bel met 026-3273295 of e-mail naar monique@eetjebeter.nl.
Consulten worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door de aanvullende zorgverzekering.
Monique Croes, 026-3273295, email: monique@eetjebeter.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*