beauty instituut belleza speelt in op de trend

BOXMEER, 9 februari – Beauty Instituut Belleza – Veel mensen hebben als goede voornemen om af te vallen, maar dat valt vaak niet mee in ons drukke leven. Tijdgebrek, luxe en sociale gelegenheden die onlosmakelijk verbonden zijn aan ‘gezellig wat eten en drinken’ bepalen steeds meer onze steeds slechter wordende eet- en leefgewoonten. Beauty Instituut Belleza speelt in op deze trend: een afslankprogramma met minimale tijdsinvestering onder intensieve, persoonlijke begeleiding. Maar de begeleiding houdt niet op bij het behalen van uw streefgewicht, Beauty Instituut Belleza legt juist de nadruk op het moeilijkste deel van afvallen: ‘op gewicht blijven’.

Beauty Instituut Belleza biedt een programma dat effectief is, maar een minimale tijdsinvestering kent. Ideaal in een druk leven. De vrouw volgt het programma gedurende een korte periode, doordat het voedingsprogramma Slinc. een stuk snelheid biedt in afslanken. “Het bijkomende voordeel hiervan,” licht eigenaresse Dieuwertje Keijzers toe, “is dat snel zichtbaar resultaat motiverend werkt om het programma ook goed vol te houden.”

Een druk leven zorgt er niet alleen voor dat we vaak weinig tijd hebben om te sporten, we gaan daardoor ook verkeerd eten. We bedienen ons met het gemak van kant-en-klaar maaltijden, afhaal–eten en gaan ons te buiten aan alcohol, hapjes en lekker eten als we gezellig bij elkaar komen. Zo gaan we ons met kerst en oud en nieuw, maar ook tijdens vakanties helemaal te buiten aan alles wat lekker is. En dan beginnen we op maandag weer met een fruit- of balansdag. “Onze eetgewoonte zijn helemaal uit balans. Op deze manier worden we steeds zwaarder. Dat is juist de reden dat mensen ook weer aankomen na een dieet, niet vanwege het dieet zelf, wat veel mensen vaak denken,” vertelt Dieuwertje Keijzers. Beauty Instituut Belleza biedt daarom tijdens het programma intensieve begeleiding. Niet alleen tijdens het afslanken, maar ook begeleiding om ‘op gewicht te blijven’. “Er is geen enkel dieet die de garantie geeft dat je daarna niet meer aankomt. Die garantie bepaal jij zelf. Daarom ligt onze nadruk in begeleiding niet alleen in afslanken, maar ook in gedragsverandering. Om op gewicht te blijven, zul je je leefpatroon moeten veranderen. De een heeft daar uitaard meer moeite mee dan een ander, dus is deze begeleiding altijd individueel.”

Met Slinc. bereik je je streefgewicht, maar leer je ook hoe je dit gewicht kunt behouden. Slinc. is ‘a way of life’. Ook kunt u bij Beauty Instituut Belleza terecht voor vele behandelingen op het gebied van anti-aging, huid en lichaam, zoals Stabiele Cavitatie, een unieke methode om pijnloos vet te verwijderen. Tevens beschikken wij over een moderne schoonheidssalon.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op onze website www.beautyinstituutbelleza.nl. Beauty Instituut Belleza, Boxmeer. Telefoon: 0485-576 999

– EINDE PERSBERICHT –

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*