Heeft u weleens gedacht aan een geautomatiseerde leefomgeving?

, , , , , , , , ,
Doesburg 9 februari 2011,
Bijna elke Nederlandse inwoner heeft een computer thuis staan, 98% gebruikt zijn of haar pc dagelijks. Het lezen van email, het onderhouden van sociale contacten, internetbankieren zijn o.a. onderwerpen die steeds meer normaal beginnen te worden. Control & Living speelt hier op in.
Niet alleen is het mogelijk om via Control & Living een goedkope computer, laptop of randapparatuur aan te schaffen. Control & Living biedt ook huisautomatisering aan. Middels een webwinkel kunt u producten aanschaffen die uw leven een stuk comfortabeler maken. De producten zijn eenvoudig zelf te installeren. Zo is er bijvoorbeeld een beveiligingsset in de webwinkel aanwezig, die u belt wanneer er iets loos is in uw woning. (Diefstal, rookmelding). Ook zijn er IP camera’s leverbaar, waardoor u altijd en overal kunt zien wat er bij u thuis gebeurd. Het schakelen en dimmen van verlichting met marmitek of klikaanklikuit is zeer eenvoudg.
Control & Living gaat nog een stap verder! Al deze systemen kunt u koppelen en bedienen vanaf een centrale unit, afstandsbediening of mobiele telefoon. Control & Living is erkend dealer van het DuoTecno Domotica systeem. Een exclusief systeem waarmee u de toekomst in huis haalt.
Kortom, Control & Living, uw hardware en huisautomatisering specialist. Voor comfortabele automatisering kijkt u op www.control-living.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*