CtrlWORK persoonlijke effectiviteit software nu ook in het Fries/Frysk

CtrlWORK helpt beeldschermwerkers om hun taken met de computer sneller, beter en met minder inspanningen te verrichten. CtrlWORK voorkomt zowel fysieke als mentale vermoeidheid, waardoor niet alleen de gezondheid, maar óók de prestatie van beeldschermwerkers aantoonbaar wordt verbeterd. CtrlWORK stimuleert de beeldschermwerkers door ze sneltoetsen te leren die tijd besparen en (ongezond) muisgebruik terugdringen. Daarnaast worden gebruikers tijdens interventies tips aangeboden over o.a. timemanagement, e-mailmanagement, mentale verfrissing, leefstijl (BRAVO), Het Nieuwe Werken (HNW), gezonde werkhouding en een gezonde werkplek. CtrlWORK draagt door persoonlijke terugkoppeling bij aan bewustwording welke de basis is voor gedragsverandering tot gezond(er) én efficiënt(er) beeldschermwerk.
En dit alles nu ook in de Friese/Fryske taal.

Van der Kooij: “Omdat WorkPace pauzesoftware, wat we voorheen gebruikten, als opdringerig en irritant werd ervaren schakelde gebruikers deze pauzesoftware veelal uit. Dit was voor ons geen wenselijke situatie en voor de Fryske Akademy reden genoeg om zich te oriënteren op alternatieven. ErgoDirect kwam op dat moment met CtrlWORK persoonlijke effectiviteit software, welke in onze ogen een meer dan prima opvolger is voor pauzesoftware. ErgoDirect heeft de Fryske Akademy een budgetneutrale overstap aangeboden van pauzesoftware naar CtrlWORK persoonlijke effectiviteit software, en dat sprak ons enorm aan.”

“Belangrijkste plus van CtrlWORK is dat het op de achtergrond zijn werk doet en niet opdringerig is. De gebruiker bepaald zelf of en op welke wijze CtrlWORK interventies afgeeft. Het mooie aan CtrlWORK is dat de interventies voorzien zijn van allerlei tips en adviezen om niet alleen gezonder, maar ook slimmer en efficiënter beeldschermwerk te verrichten. De tips en adviezen in CtrlWORK hebben betrekking op onderwerpen die leven bij onze medewerkers zoals; sneltoetsen, omgang met email en tijd en goede tips voor een gezonde werkplek en werkhouding,’’ aldus Liesje Haanstra, preventiemedewerker van de Fryske Akademy.

Van der Kooij: “Bij de Fryske Akademy is de voertaal Frysk en dan is het voor ons belangrijk dat er ook softwareprogramma’s in het Frysk zijn. Naast CtrlWORK zijn ook de bladerprogramma’s Firefox en Opera en het e-mailprogramma Thunderbird in het Frysk beschikbaar. Dit geeft aan dat het Fries binnen de Fryske Akademy ook gebruikt wordt in de nieuwe media. Het beschikbaar zijn van de Fryske taal binnen CtrlWORK werkt dan ook zeker statusverhogend voor deze persoonlijke effectiviteit software.”

“We zijn verheugd dat de Fryske Akademy samen met ErgoDirect International CtrlWORK in het Frysk heeft ontwikkeld.” aldus John van Hooft, directeur en ergonomie software expert bij ErgoDirect International.
John vervolgt: “We dragen officiële talen in Nederland een warm hart toe en vonden dat Frysk dan ook zonder meer moest worden ondersteund door onze CtrlWORK persoonlijke effectiviteit software.”

Op vrijdag 11 februari wordt CtrlWORK in het Frysk officieel gepresenteerd bij de Fryske Akademy te Leeuwarden. Indien u bij deze sessie aanwezig wenst te zijn kunt u zich opgeven via info@ergodirectinternational.nl. Wy hoopje dat wy jo moetsje meie op 11 febrewaris!

Over Fryske Akademy
De Fryske Akademy – opgericht in 1938 – is het wetenschappelijk centrum voor onderzoek en onderwijs met betrekking tot Fryslân en zijn bevolking, zijn taal en cultuur in de meest brede zin. De wetenschappers van de Fryske Akademy brengen al ruim zeventig jaar lang dat wat kenmerkend is voor Fryslân in kaart. De Friese taal, geschiedenis en gemeenschap zijn dè onderwerpen waar onderzoek naar verricht wordt. De Akademy heeft in de jaren van haar bestaan meer dan 1000 wetenschappelijke boeken, duizenden artikelen en een groot aantal rapporten over die onderwerpen geschreven. De Friese taal is één van de belangrijkste terreinen waarop de Akademy onderzoek verricht. De laatste jaren neemt het gebruik van de Friese taal weer toe.

Over ErgoDirect International
ErgoDirect International is een innovatieve kennispartij als het gaat om gezond, productief en efficiënt beeldschermwerk. Software oplossingen van ErgoDirect International zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis en getoetst door gerenommeerde wetenschappers en ergonomen. Haar softwareproduct CtrlWORK (persoonlijke effectiviteit software) is in korte tijd al zeer succesvol. Wat betreft R&D legt ErgoDirect International haar oor continue te luister bij haar klanten en de wetenschap. Wij weten wat de wensen en behoeften van onze klanten zijn en ontwikkelen daar ook naar. Producten van ErgoDirect International worden gebruikt binnen ministeries, provincies, gemeenten, onderwijs, banken, (zorg)verzekeraars, (it)dienstverleners, industrie en vele andere bedrijfstakken.

Beeldschermwerkers werken slimmer én gezonder met producten van ErgoDirect International

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*