Faillissementsveiling Ambacht, Oostzaan

, , , , , ,

Zaandam, 7 februari 2011 – Het Zaanse online veilinghuis Veilingwinnaar zoekt het ditmaal dichtbij. In Oostzaan organiseren zij een veiling vanuit een faillissement. Dit is afkomstig van een bedrijf dat marktleider was als fabrikant en distributeur van audio visuele producten en demonstratie modellen. Martijn Verzeilberg, veilingmeester bij veilingwinnaar.nl verteld: ‘We schrokken van de waarde die nog aanwezig is in het pand. Zo liggen er hele voorraden van het merk Audio Authority. Dit wordt nu voor een schijntje van de nieuwwaarde aangeboden op onze veiling’.

Verzeilberg geeft aan dat de veiling  heel divers is. ‘Dat is vaak het geval met faillissementen, alles wat aanwezig is in het pand kan geveild worden. Zo hebben we dit maal van audio apparatuur en gereedschap tot aan een Siat palletwikkelaar. Maar ook bijvoorbeeld computers en een kantinetafel’. Voor ieder wat wils dus.

Bezoekers van de website veilingwinnaar.nl kunnen zich gratis inschrijven op de site om mee te kunnen bieden. Door het overgrote aanbod is de veiling opgedeeld in twee delen, het eerste deel loopt van 7 tot 17 februari, het tweede deel van 10 tot 22 februari. De kavels kunnen 15 februari tussen 12.00 en 13.00 uur bezichtigd worden op de locatie. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Veilingwinnaar veilingen.

Veilingwinnaar is altijd op zoek naar interessante nieuwe veilingen, vooral in de Zaanstreek willen ze aan bekendheid winnen. Ze doen niet alleen faillissementen maar ook overproducties , restpartijen en dergelijke. Mocht u interesse hebben kunt u contact opnemen met info@veilingwinnaar.nl of kijken op de website: www.veilingwinnaar.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*