Meerjarige samenwerking tussen Mobillion en Dijk Connect voor IVR

Veenendaal, Ede, 07 februari 2011

 

Meerjarige samenwerking tussen Mobillion en Dijk Connect voor IVR

Dijk Connect (Hosted Contact Center Services) heeft haar hosted contactcenter platform compleet nieuw ingericht waarbij eigenschappen als betrouwbaarheid, performance, schaalbaarheid en beschikbaarheid centraal staan.

Na een uitvoerige en gedegen marktoriëntatie heeft Dijk Connect besloten meerjarig samen te gaan werken met Mobillion voor de inrichting en hosting van haar telefonie infrastructuur. De expertise van Mobillion en haar pragmatische aanpak was voor Dijk Connect een goede ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes en inrichting van het platform. Daarnaast bleek Mobillion het best in staat invulling te geven aan de ambitieuze business doelstellingen van Dijk Connect.

Jeroen Prinsen, managing director bij Dijk Connect: “Het bereikte resultaat is een zeer stabiel en schaalbaar contactcenterplatform dat optimaal invulling geeft aan de door ons gestelde doelen. Het nieuwe platform is toekomstvast ingericht waarbij zowel bestaande klanten als nieuwe opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van de krachtige bundeling van onze techniek en kennis. Gebruikerswensen uit de dagelijkse contactcenterpraktijk blijven hierbij altijd het uitgangspunt.”

Erik Leerkes, technisch directeur bij Mobillion: “Door onze kennis van open source software te combineren met onze jarenlange ervaring in de realisatie van grootschalige en redundante platformen, hebben wij voor Dijk Connect een zowel kosteneffectief als betrouwbare telefonie infrastructuur gerealiseerd. Wij ervaren Dijk Connect als een zeer deskundige klant waarmee we prettig samenwerken!”  

Eén van de grote gebruikers van het platform van Dijk Connect is Annie Connect; het grootste virtuele callcenter in Nederland. Het platform maakt het mogelijk om de vele callcenteragents flexibel vanuit huis te laten werken. Zowel de infrastructuur als ook het operationele beheer worden volledig door Dijk Connect verzorgd. Daardoor is het niet noodzakelijk om een eigen IT-afdeling te hebben en zijn investeringen eveneens overbodig.

Over Dijk Connect:

Dijk Connect levert een all-in hosted contactcenter oplossing die uniek is in zijn soort. Bij Dijk Connect is meer dan 10 jaar praktijkervaring aanwezig over ICT, aansturing en kwaliteitscontrole in het contactcenter. Zowel de infrastructuur als ook het operationele beheer worden volledig door Dijk Connect verzorgd waardoor een optimale klantinteractie mogelijk wordt.

Het Nieuwe Werken in een contactcenter is door Dijk Connect in de praktijk volledig bewezen. Het systeem is optimaal ingericht voor thuiswerkers en biedt management rapportages waar u echt wat aan heeft. Via real time monitoring is relevante informatie altijd online beschikbaar. Het systeem is bovendien uit te breiden met een volledig geïntegreerd rooster en PZ systeem. Het systeem is direct inzetbaar zonder investeringen en is bovendien volledig schaalbaar naar behoefte.

Over Mobillion:

Mobillion is een specialist op het gebied van mobile en social media. Het bedrijf helpt profit- en non profit organisaties om de doelgroep met hulp van social media en de mobiele telefoon te bereiken en aan zich te binden. Hiervoor biedt het bedrijf zowel standaard producten en tools als maatwerkoplossingen, waarin de mogelijkheden met de mobiele telefoon en social media optimaal worden benut. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar oplossingen op het gebied van recruiting en voor fondswervende instanties. Alle oplossingen worden op SaaS (Sofware as a Service)  basis geboden en zijn gebaseerd op in-house ontwikkelde platforms op het gebied van SMS, webvideo, 0800/0900, mobile marketing, social media en widgets. Mobillion B.V. heeft 30 medewerkers en is een 100%-deelneming van Telegraaf Media Groep N.V.

 

Voor aanvullende informatie of een interview kunt u contact opnemen met:

Dijk Connect – Jeroen Prinsen

e-mail: jeroen@dijkconnect.com

Tel: 0318 495 861

Mobiel: 0620391326

www.dijkconnect.com

Mobillion – Marc Schoutens

e-mail: marc.schoutens@mobillion.nl

Tel: 0318 648 833

Mobiel: 06 549 510 66

www.mobillion.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*