Ga gratis vreemd!

,

Eindhoven – Rob Adams, oprichter van Six Fingers en schrijver van ‘Ga Vreemd!’, heeft vandaag voor de mensen die de kern van het boek snel willen inzien een gratis E-book variant uitgegeven. Het E-book is een samenvatting van het echte boek en is te downloaden op http://gavreemd.com/e-book/. In het boek staat centraal dat organisaties branchevreemd moeten gaan, buiten bestaande kaders moeten denken en moeten leren van andere branches.

Branchevreemd
In plaats van continu te benchmarken zouden organisaties juist moeten kijken naar andere branches. Het volgen van de leider in de eigen branche is per definitie al niet onderscheidend. Juist door te leren van andere branches kunnen organisaties zichzelf onderscheiden. Het is namelijk zonde om het wiel opnieuw uit te vinden als dit elders al draait. De hele wereld is een grote boekenkast vol ideeën die wachten om opnieuw en elders gebruikt te worden.

Onderscheidend vermogen
Als jouw organisatie zich niet wil onderscheiden van de concurrentie is dit boek waarschijnlijk niets voor jou, maar wil je dit wel biedt het boek praktische inzichten hoe een organisatie zich kan onderscheiden. Met gemiddelde prestaties win je immers geen wedstrijd en daarom is onderscheidend vermogen zo belangrijk.

Top 50
Het boek staat inmiddels alweer 19 dagen op rij in de top 50 verkochte boeken op Managementboek.nl. Tot en met 28-2-2011 is het boek maar liefst met 17% afgeprijsd en is het verkrijgbaar voor €25,- bij de betere boekhandel en via internet.

Noot voor de redactie
Het E-book valt te downloaden via: http://gavreemd.com/e-book/ en is uitgegeven door Six Fingers en A.W. Bruna. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rob Adams (040-8426242, rob@sixfingers.nl).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*