Grootste slipbaan van de wereld in Nederland!

, , , , ,

Biddinghuizen – Slipcursus specialist VVC-Adventure organiseert op 26 en 27 maart 2011 het jaarlijkse 2 daagse evenement voor rijvaardigheidstrainingen op de schaatsbaan van FlevOnice. De schaatsbaan FlevOnice zal deze 2 dagen omgebouwd worden tot de grootste slipbaan van de wereld.

De oefenpiste heeft een 2x 400 meter ovaal waar op gereden wordt met een Skidcar, eerste keuze is van politiekorpsen en trainingcentrums over de hele wereld. De 3 kilometer en de 5 kilometer baan wordt gebruikt om remoefeningen te verbeteren, maar ook het rijden in de Carver. De Carver One is een kruising tussen een auto en een motorfiets, van binnen werkt het als een auto, maar het maakt bochten als een motorfiets.

Er is een mogelijkheid om een slipcursus te nemen inclusief het rijden in een Ferrari of Carver. Er is zijn ook andere arrangementen mogelijk. Dit zijn de Hummer H2 experience en de Porsche 911 experience inclusief Segway rijden, Motorpedsrace, Xtreamboarden, Buggy rijden. Alleen Ferrari rijden is ook mogelijk bij dit evenement.

Wees er snel bij want er zijn nog een aantal plaatsten vrij. Op = op…!!!
Voor meer informatie: slipcursus-flevonice.nl.
======

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*