Kindvriendelijke camping Limburg ook aanwezig op Kampeer Totaal

Op vrijdag 18 februari gaat Kampeer Totaal Hardenberg van start. Deze beurs met alles over kamperen en campings duurt drie dagen lang in het evenementenhal Hardenberg. Kampeer Totaal Hardenberg 2011 heeft dit jaar meer dan drie hallen vol met exposanten die de bezoekers heel veel diversiteit op het gebied van kamperen te bieden heeft.

Op de beurs is er behalve een groot aanbod van caravans en onderdelen ervan ook meer dan genoeg informatie in te winnen over kampeervakanties. Campings uit eigen land en het buitenland zijn aanwezig om de bezoekers informatie te verschaffen over bijvoorbeeld wandelen Limburg, camping Noord Limburg en kindvriendelijke camping Limburg. Het is op de beurs zelfs mogelijk om een hele reis met daarbij een onderkomen te plannen, denk maar aan complete reizen met een toercaravan, camper of compleet ingerichte luxe tenten.

Kampeer Totaal Hardenberg biedt een ieder die van kamperen houdt een uniek dagje uit met het hele gezin. Om de kinderen te vermaken is er op de beurs ook een kampeerdorp met kinderanimatie aanwezig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*