LeaseTrader lanceert compleet vernieuwde website

Haarlem (15 februari 2011) – LeaseTrader, de grootste, onafhankelijke autoleasewebsite van Nederland, is vanaf vandaag compleet vernieuwd. Meer transparantie, een aantrekkelijker design en een meer doelmatige navigatie waren de uitgangspunten. Leasemaatschappijen die met hun aanbod op LeaseTrader staan, vergroten bovendien hun kans op meer en betere leads.

Volgens directeur Wilbert Philippo van LeaseTrader vormde het WUA-onderzoek naar best presterende (lease)websites van vorig jaar de aanleiding om de site op de schop te nemen. “We scoorden prima in het onderzoek – eindigden in de top 3 van best presterende sites. Toch kwamen er enkele verbeterpunten naar voren. Aangezien bij wagenparkbeheerders en ondernemers het eerste selectieproces van toeleveranciers voornamelijk online plaatsvindt, is het hebben van een optimale website van groot belang.”

Meer leads voor de leasemaatschappij

Op de homepage krijgt de bezoeker van LeaseTrader nu een duidelijk keuzemenu voorgeschoteld. Er zijn vier opties. Allereerst kan men zoeken naar een passend occasionleasecontract. De tweede mogelijkheid is het zoeken naar actuele leaseacties van nieuwe auto’s van Nederlandse leasemaatschappijen. Met het derde menu kan men leaseprijzen met elkaar vergelijken; er hoeft maar één calculatie te worden uitgevoerd waarna de leaseprijzen van verschillende aanbieders zichtbaar worden. En last but not least is er de mogelijkheid om leaseauto’s aan te bieden.

Klanten van LeaseTrader, waaronder (dealer)leasemaatschappijen die hun aanbod via LeaseTrader in de etalage zetten, zien hun leaseauto’s bovendien optimaal geëtaleerd. Ook is er alle ruimte om de leasemaatschappij zelf goed te introduceren. “Met enkele klanten hebben we deze opzet het afgelopen jaar getest. De nieuwe presentatie bleek meer leads voor de leasemaatschappij op te leveren”, aldus Philippo.

600.000 zoekopdrachten

LeaseTrader kreeg vorig jaar bijna 600.000 zoekopdrachten te verwerken. Dagelijks bezoeken meer dan 2000 beslissers uit het MKB de website die kunnen putten uit een voorraad van ongeveer 580 auto’s. LeaseTrader is de enige plek in Nederland waar een beslisser zich uitgebreid oriënteert op een nieuwe of gebruikte leaseauto. In november vorig jaar startte LeaseTrader LeaseAdviseur.nl, een onafhankelijk leaseplatform dat ondernemers helpt met praktische informatie over het aanbod van alle leasemaatschappijen.

EINDE BERICHT

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilbert Philippo, Algemeen directeur LeaseTrader, tel 023-5406083.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*