Maak succesvol carrière met ENERGETIX magneet sieraden

, ,

Maak succesvol carrière met ENERGETIX magneet sieraden

Met de verkoop van ENERGETIX magneet sieraden kunt u snel en flexibel een aantrekkelijk inkomen verdienen. Parttime of fulltime. Geweldig leuk werk en stijlvolle producten. Profiteer van 2 groeimarkten: Wellness en Beauty.

ENERGETIX Bingen AG

Is de absolute marktleider ter wereld in de directe verkoop van magneet sieraden. Miljoenen klanten waarderen de stijlvolle schoonheid van de ENERGETIX magneet sieraden. Daarnaast vertrouwen ze op de weldadige kracht van de magneten en ervaren een verbeterd gevoel van welzijn en ontspanning – zoals dat overigens al duizenden jaren in bepaalde delen van de wereld heel normaal is.

Welkom in een professioneel, vriendelijk en succesvol team.

Graag leggen wij u persoonlijk uit hoe u succesvol kunt worden als distributeur van ENERGETIX magneet sieraden. De trendy magneet sieraden van ENERGETIX zijn eenvoudig te presenteren en bieden u geweldige verdienkansen. Uw directe inkoopkorting kan al snel oplopen tot 40%, zodat u een meer dan modaal inkomen kunt verdienen. U bent uw eigen baas en bepaalt dus helemaal zelf wanneer u wilt werken en hoeveel tijd en inspanning u wilt investeren in de opbouw van uw eigen succesvolle bedrijf. In ieder geval mag u van ons alle denkbare ondersteuning verwachten. Wij geven onze ervaring graag aan u door. Wij noemen dat team spirit.

Een eigen team bouwen – Een carrière zonder limiet.

U wordt succesvol door de ENERGETIX magneet sieraden simpelweg enthousiast te verkopen. Wij doen dat zelf ook met veel plezier. Maar … u zult  een werkelijk indrukwekkende carrière maken door uw eigen team te bouwen en uw teamleden te leren hoe ze net zo succesvol kunnen worden als u. Ongeacht uw achtergrond, leeftijd of ervaring is dit werkelijk bereikbaar voor iedereen met de juiste inzet en motivatie. Wij helpen u op te starten met persoonlijke en zakelijke adviezen, belangrijke tips en trainingen. U zult onder de indruk zijn van de warme, collegiale sfeer tussen de ENERGETIX distributeurs onderling, de verdienmogelijkheden én vooral van de enthousiaste en vaak dankbare reacties van uw klanten over de ENERGETIX magneet sieraden.

Kortom, wij bieden u de kans op een vol en prettig leven. Een eigen bedrijf, een carrière met eindeloze groeikansen. Wij helpen u al uw dromen en wensen te vervullen. “May the dreams of your past be the reality of your future.”

Wij komen graag in contact met mensen die de kans om hun dromen waar te maken niet willen laten lopen

  • U werkt graag met mensen en kunt mensen enthousiast maken?
  • U bent bereid om te leren en heeft een positieve instelling?
  • U wilt wat moois voor uzelf opbouwen (deeltijd of voltijd) en bent een doorzetter?
  • U bent vastbesloten om uw dromen waar te maken?
  • En u bent eraan toe om niet langer af te wachten wat de toekomst u mogelijk gaat brengen, maar kiest ervoor om actief uw eigen leven vanaf nu vorm te geven?

 

U weet dat iedere reis begint met een eerste stap, want anders komt u nergens. Doe uzelf dit plezier en néém dan nu die eerste stap en neem contact met ons op. Wij zullen uw eerste vragen beantwoorden. Een tweede stap kan een persoonlijk gesprek zijn, zodat wij u volledig kunnen informeren over deze geweldige kans om uw leven én toekomst positief te veranderen. U bent bij ons in goede handen, want Luxofit Nederland is lid van de ENERGETIX STARCLUB, de hoogste onderscheiding van Energetix GmbH & CO. KG voor hun 60 meest succesvolle distributeurs ter wereld!

Luxofit Nederland

Contactpersoon: Frits Groenevelt

Telefoon: 010 – 52 22 643

Mobiel: 06 – 54 930 900

Email: info@luxofit.nl

Website Luxofit: www.luxofit.nl

Website ENERGETIX: www.luxofit.energetix.tv