Lookbooks Ster&Co kinderkleding nu online!

Welkom bij Ster&Co, de webwinkel voor kinderkleding waar je weer kunt winkelen!

Ouderwets winkelen, nieuwe mode in kinderkleding verkennen en etalages kijken kan nu ook online! Bij Ster&Co kunt je volop inspiratie opdoen via onze LookBooks, waarin wij de verschillende merken en thema’s presenteren.

Omdat kleding kopen ook leuk moet zijn en omdat je graag inspiratie opdoet voor het nieuwe seizoen werkt Ster&Co met lookbooks. Deze lookbooks worden speciaal samen gesteld uit de verschillende collecties die bij Ster&Co gevoerd worden. Voor elk seizoen wordt er weer een serie nieuwe lookbooks gemaakt. De lookbooks bevatten een volledige collectie van kinderkleding en accessoires waaronder sieraden en tassen. Hiermee geeft Ster&Co haar klanten de mogelijkheid eerst heerlijk door de lookbooks te struinen om ideeën en combinaties op te doen. Passen? Dat doe je wanneer je kind daar zin in heeft, gewoon comfortabel thuis. En mocht blijken dat de maat of kleur toch minder goed bevalt, ruilen mag. Bij Ster&Co betaalt u geen verzendkosten en zo wordt kinderkleding shoppen nog leuker! Onze zomer collectie kinderkleding staat reeds voor een groot deel staan de merken online. De zomer wordt prachtig met de kleurrijke collectie meisjeskleding van LOLO Love To Love die een sportieve twist combineert met de gipsy chique. Op zoek naar de leukste prints? Neem eens een kijkje bij de super modieuze Franse merken Little Cerise voor meisjeskleding en Japan Rags voor jongenskleding. In onze winkel vind je ook Swart, Doerak, Vinrose, basis shirts van RL Polo, een geweldige collectie tassen van Zebra Trends, de nieuwste beenmode van Bonnie Doon, sieraden van Mimz en nog veel meer! Meld je aan voor onze Nieuwsbrief, blijf op de hoogte van alle trends en profiteer van onze acties! Bezoek ons snel op www.sterenco.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*