Mannen sturen bloemen om hun fouten goed te maken.

Het versturen van bloemen komt voort uit diverse beweegredenen. Vooral als bedankje, felicitatie, verrassing, het betuigen van medeleven of het aanbieden van excuses zijn bloemen uitermate geschikt.
De aanleiding voor het versturen van bloemen verschilt sterk tussen mannen en vrouwen. Dit blijkt uit een recent onderzoek van Bosbloemenbezorgen.nl.
“Aanleiding voor het onderzoek is een opvallend groot aantal bestellingen die gedaan worden door mannen via onze webwinkel”, aldus Bart-Jan van Til van Bosbloemenbezorgen.nl. “We waren benieuwd of er echt een verschil zit in de aanleiding van het sturen van bloemen tussen mannen en vrouwen.”
Het resultaat van het onderzoek bevestigde het gevoel. Uit onderzoek onder klanten van Bosbloemenbezorgen.nl bleek dat bijna de helft van de mannen bloemen stuurt aan hun partner om iets goed te maken. De kaartjes die bij de bloemen worden geleverd bevatten voor 42% een tekst waaruit te concluderen valt dat de man een fout heeft begaan. Hierbij moet gedacht worden aan een ruzie, vreemdgaan of een niet nagekomen afspraak. Mannen kiezen vooral voor het sturen van bloemen omdat het persoonlijk is en gevoelens opwekt. Een weloverwogen tekst voor op het meegeleverde kaartje is hierbij erg belangrijk.
Het percentage vrouwen die een boeket gebruiken om een fout recht te zetten ligt veel lager, namelijk rond 8%. De gemiddelde vrouw stuurt een bos bloemen vooral als bedankje of felicitatie.
———–Einde persbericht———–
Noot voor de redactie:
Mocht u vragen en/of reacties hebben dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Bart-Jan van Til, op 0885000200 of per email naar bart@geschenkbezorgen.nl.

Geschenkbezorgen.nl
Oudeweg 107
2031CC Haarlem
T. 0885000200

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*