Masterclass Storytelling door Winston Errol Scholsberg

PERSBERICHT

9 feb. 11

Morgen 10 februari ’11 geeft Nederlands beste en meest veelzijdige storyteller een openbare masterclass Storytelling als Business tool in Breukelen Nederland op uitnodiging van Colourful Business Nederland.

Deze kleurrijke man is eigenlijk te groot voor Nederland. Hij steelt inmiddels de show in Suriname, Italie, Cambodja en staat op het punt door te breken internationaal

Deze kleurrijke man is een echte afstammeling van de ware oeroude Storytellers met Indiaans en Afrikaans bloed. Hij is de enige professionele publiek speaking trainer ter wereld die generaties oude storytelling methode van de indianen en afrikanen heeft getransformeerd en heeft gegoten in een modern jasje.

Op deze manier is storytelling nu toegankelijk voor iedereen.Voordat Winston Scholsberg deze methode toegankelijk maakte voor volwassenen heeft hij zijn methode eerst 4000 maal toegepast op kinderen overal in Nederland.

Als kinderen door storytelling zich beter kunnen presenteren kunnen volwassenen het ook, aldus Winston en zo was  Storytelling als business tool een feit. “Storytelling is de beste manier om een boodschap professioneel over te brengen”. Hij heeft de Wesmethode in de presentatiewereld geïntroduceerd.

Winston Scholsberg is een veelzijdige man die bruist van energie en enthousiasme, in alles wat hij doet! Zijn kwaliteiten komen naar voren in zijn werk als coach en trainer en op het gebied van entertainment als meesterverteller, drummer, presentator, entertainer en inspirator.

Praktische info:

Tijd:14:00-17:00

Locatie: Hotel Breukelen

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier om u aan te melden.

www.colourful-business.com

www.goalsacademy.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*