Video Miss Wanna Be A Star

Jägerland heeft een super toffe video gemaakt met in de hoofdrol Miss Wannabe a Star. In de videoserie ‘My Son The DJ’ spreken we DJ’s en hun ouders over het (nacht)leven achter de draaitafels. Deze aflevering heet eigenlijk ‘My Girl The DJ’, want in deze vijfde aflevering zie je DJ Wannabe a Star en haar ouders.
DJ Wannabe a Star danste vroeger op veel verschillende plekken in de wereld en kwam erachter dat de muziek in Nederland best wel slecht was. ‘Doe het dan zelf!’ zei haar moeder, en zo werd ze DJ. Graag klimt ze op de draaitafels om daar te dansen of rare dingen te roepen, iets dat ze vroeger deed om te verhullen dat ze eigenlijk nauwelijks een plaat kon draaien. Nu kan ze dat wel heel goed, maar het raar doen op de draaitafels doet ze nog steeds met liefde.
Je kan de video hier bekijken:
http://www.jagerland.nl/2011/02/video-my-girl-the-dj-afl-5-wannabe-a-star/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*